Revolution icin eksi sozlukten bir kullanici yorumu ;
herşeyi geçtim adamlar dizide en önemli detayı atlamış. eğer böyle bir olay olupta tüm dünyada elektrik vs teknoloji gitseydi türkler gene kılıç kalkanla bütün bir dünyanın ***** koyardı. üstelik bu sefer deneyimli olduklarından viyana kapılarında da nah durdururdunuz. heyyt be ecdadımız bütün zamanını haremde mi geçirdi lan bizim. 30 sene at tepelerinde filan .hea öyle yani cey cey abrahams akıllı olsun.
(bkz: öyle bedava kopmaklık ve oynamaklık yok)
paylaş
08.12.2012 16:58
kendicoplugundeotenhoroz
şikayet
Amacım sabaha kadar ders çalışmaktı ama bi türlü dersin başına oturamadım Bende Revolution un son kalan 3 bölümü daha seyredeyim dedim ve 10.bölümle birlikte şuandaki mevcut günceli bitirdim.
Diziyle alakalı genel yorumum,bir çok mantık hatası barındırsa da içinde,bence nasıl Spartacus ün yokluğunda Game Of Thrones seyredilebilecek bir diziyse hemen hemen aynı konseptte olan Walking Dead de şuanda ara verdi onun boşluğunda 10 bölüm Revolution seyredilebilir.Şimdi Falling Skies bakayım biraz
Amacım sabaha kadar ders çalışmaktı ama bi türlü dersin başına oturamadım Bende Revolution un son kalan 3 bölümü daha seyredeyim dedim ve 10.bölümle birlikte şuandaki mevcut günceli bitirdim.
Diziyle alakalı genel yorumum,bir çok mantık hatası barındırsa da içinde,bence nasıl Spartacus ün yokluğunda Game Of Thrones seyredilebilecek bir diziyse hemen hemen aynı konseptte olan Walking Dead de şuanda ara verdi onun boşluğunda 10 bölüm Revolution seyredilebilir.Şimdi Falling Skies bakayım biraz
Ahhh ahh kardesim o dersin başına oturabilsem alttan olan dersler gidecek ama gelde bana sor
Ahhh ahh kardesim o dersin başına oturabilsem alttan olan dersler gidecek ama gelde bana sor
Bitirdi bu diziler beni ya tam da finaller geliyor
Isler Gucler makaradan ibaret bir dizi bir kac bolum seyrettim. Devamlilik,konu akisi,surukleyicilik yok ben bu tarz dizilerden hoslanmiyorum acikcasi. Hani bittigi yerde dur bakalim diger bolumde ne olacak acaba hissi uyandiracak
Yorum