Nasil iyi midir veya bir liste olusturursan nereye koyarsin ona gore basliycam.
Birde walking dead cok soylenmis
Valla abi ilk 6 sezon süperdi. 7'de diziyi resmen harcadılar. Şu an 8 oynuyor, biraz 7yi toplamaya çalışıyorlar. Ben severek izledim hala da her perşembe altyazısı çıkar çıkmaz izlerim.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Suanda guncel olmasina gerek yok bitmis,devam eden fark etmez konusu bogmasin oturur seyrederim hic affetmem
Birde ben su sekilde seyredemiyorum,bi o dizeye bakayim 3 bolum sonra 2 bolum ondan tekrar oburu falan seklinde olmuyor.
Basliyorum bir tanesine bitirip o sekilde geciyorum digerine. Simdi how i met your mother da guncel sezonu yakaladiktan sonra Dexter a baslamayi dusunuyorum. Zaten o esnada Spartacus de baslar demeyin keyfime
Walking Dead i izlemeye basladim,ilk bolumu 28 Days Later adli korku filminden resmen calmislar ama konusu hosuma gitti takipteyim. 1 haftada gunceli yakalarim.
Walking Dead de ikinci sezonuda bugun bitirdim. Biraz rituele baglamisti bir kac bolum ama sezon finali guzel olmus. Ozellikle Andrea yi ormanda kurtaran kisi bi gizem birakti. Grup azaldi bakalim 3.sezonda neler bekliyor.
Buarada 3.sezon da 8.bolumle ara vermis,kotu oldu.
Forumdaki üyelerin tavsiyesi sayesinde bu Pazartesi nden beri seyretmeye başladığım Walking Dead dizisini ne yazık ki 3 sezonun 8.bölümüyle bitirmiş bulunuyorum.Sezonun devamı Şubat mış Gerçekten güzel bir diziymiş benimde tavsiye edebileceğim bir dizi bir solukta seyrettim.
Şimdi başka bir dizi arayışına geçtim acaba hangi diziden devam etsem huh
Yorum