Dizi kıtlığı çektiğim sırada adını yeni işittiğim
Helix' e başladım. Hiroyuki Sanada' oynaması da cabası.... İlk bölüm fena değildi. Deneyebilir meraklıları.
Person Of interest - 1. sezon yüzeysel, 2. sezon muamma ve sorularla dolu, 3. sezon çarşambayı iple çektiriyor.
The Mentalist - görece yavaş ilerleyen bir dizidir özellikle 3 sezon ve 4. sezon ortalarına doğru olan bölümler bir sıkabilir ama sabırla izlerseniz 5. sezon tam bir heyecan fırtınası.
24 - hala başlamadıysanız 8 sezonluk bir şölen bence hele 5 mayıs itibariyle 9. sezon start verdi.
Burn Notice - ancak torrent sitelerden bulabilirsiniz telif hakları nedeniyle online sitelerden bulup izlemek zor.
Breaking bad e daha geçtiğimiz hafta sonu başladık ilk sezonu gayet güzeldi bu akşam ikinci sezona başlayacağız. Onun yanı sıra daha önce izleyip keyif aldığım diziler şunlar:
How i met your mother
Sons of anarchy (insignia aşkından sonra chopper aşkı yaratabilir)
Suits (ben ve eşim avukat olduğumuz için sarmıştı, hukuka ilgi duyanlar için, her ne kadar bizim hukuk sistemimizle alakası olmasa da)
Big bang theory
Listelerde ismini göremediğim bir dizi , Friends.Bugüne kadar onlarca dizi izledim,Friends kadar hiçbirinden eğlendiğimi hatırlamıyoruz.Ara ara açar tekrar izlerim.Komedi dizisi isteyenlere tavsiyemdir.
Yorum