Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Silahlara merakı olanlar buraya :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Silahlara merakı olanlar buraya

Orjinal yazı sahibi: tozse
    ak 47'deki ses ve kullanım kolaylığıda bi başka ama...

Yorum

Zaten AK47 üretilmesinin üstünden yıllar geçmesine rağmen hala en revaçta olan makinalardan biri

Yorum

Karadenizde yani bizim orda bircok silahin orjinalinden bile iyisi yapilabiliyor...Hem de el yapimi...Ancak daha hic silah edinmedim .Bir ara niyetlendim ama deliyiz ya bosver dedim muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          AA-12
          http://images.wikia.com/military/ima...0shotgun29.jpg

otomatik ve taramalı pompalı, silahın son noktası, The Expendables, yani Cehennem Melekleri'ni izleyenler bilir bu silahı oradaki zenci kullanıyordu...

http://www.youtube.com/watch?v=p4ebtj1jR7c#
          ömer abi vur dedik öldürdün ya bu ne böyle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
            ak 47'deki ses ve kullanım kolaylığıda bi başka ama...
            katılıyorum..Erdal Sarızeybek albayımızın kitabını okumuştum.. Orda geçen bir olayı anlatmak istiyorum ..Turgut Özal karakol baskınından sonra ziyarete gitmiş o karakola .İhtiyaçlarını sormuş.Onlarda para istemişler silah almak için.Gönderilen paraya kendileride para ekleyip Irak ın silah pazarlarından (körfez savaşı sonrası yağmalanan silahlar) ak47 ve rpg7 almışlar..O zamandan bu zamana kadar onca yıl geçti ama ak47 kadar etkili ve sağlam silah üretilebildi mi bilmiyorum..her koşulda sorunsuz çalışan bir makine.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Karadenizde yani bizim orda bircok silahin orjinalinden bile iyisi yapilabiliyor...Hem de el yapimi...Ancak daha hic silah edinmedim .Bir ara niyetlendim ama deliyiz ya bosver dedim muhaha muhaha muhaha
              haklısın utku abi..karadenizlilerin yapamayacağı birşey yok valla (bende yarı karadenizli olarak söylüyorum bunu) ne tasarımlar çıkıyor adamlardan.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                Orjinal yazı sahibi: taner
                Barret m 82 a1 50 calibre tek geçerim

evde yatağın altında duruyor demede abi

Yorum

Hançer kullanımını her zaman merak etmişimdir ve kendime ait bir evim olunca duvara dekor olacak bir çift kılıç almayı düşünüyorum. Okçuluğu da denedik ama olmadı , ders almak isterim aslında da, babam katiyen izin vermez sanırım ihihi .
                  Uzakdoğu sporlarına ilgiliyim diyebilirim aslında.. Babam izin vermiyor hasss
                  Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

yenı favorim http://www.youtube.com/watch?v=VnJ_RepkGNo#ws
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Dedemin dedesinden kalma 100 senelık bır tabanca var pek anlamam bu konulardan ama babam baya degerli bir silah oldugunu soyledi resmini atarım yakında
                      2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                      Gerçek pilot

Yorum

Karadeniz'li kendisine silah çekene iğne çekmiş ve eklemiş
                        O ya çakar ya çakmaz, ama bu kesin batar. haha haha

Yorum

İşleniyor...
                        X