Birazda araç dışında konularda konuşalım dimi silahlara ve atıcılığa karşı çok merakım var ve elimde şu an yarı otomatik bir taktik tüfek var.arada araziye çıkıp hedef koyup atış yapıyoruz.sizlerden de böyle bir merakı olan var mı merak ettim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Silahlara merakı olanlar buraya :)
Collapse
X
-
Ynt: Silahlara merakı olanlar buraya
Orjinal yazı sahibi: ratipbir ara okçuluğa merak salmıştım.Yer ve zaman sıkıntısından dolayı devam edemedim.
Evde ya da bahçede olmuyor malum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffSilah kolleksiyonu yapıyorum işim gereğide mecburen yanımda bulundurmak durumundayım,
Silahlara karşı aşırı bir ilgim var malesef ,
Birazda kanımızda karadenizlilik var silahsız olmuyor...
Koleksiyonumu bir ara paylaşırım
Yorum
-
Bende çocukluktan gelen bir merak ,
Ama tüfek pompalı vs. avcılık ve atıcılık alanlarında olan silahlarla pek aram olmuyor onlar daha çok köyde ve çiftliğimizde durur..
Akşam eve gidince bende paylaşırım bi kaç oyuncağımı.
Ama benim favorim düğünümde hediye gelen desert eagle.
Yeğenlerim Artvin ve Rizede oralardan güzel şeyler getiriyorlar bana sağolsunlar
Yorum
-
AA-12
http://images.wikia.com/military/ima...0shotgun29.jpg
otomatik ve taramalı pompalı, silahın son noktası, The Expendables, yani Cehennem Melekleri'ni izleyenler bilir bu silahı oradaki zenci kullanıyordu...
http://www.youtube.com/watch?v=p4ebtj1jR7c#
Yorum
-
Emre burda imkansız ama Amerikada elemanın biri silah kollekisyonunu satıyo belgeselde gösteriyolar vardi bitane barret oha dedim.Burda özel harekatta ancak sayılı vardır.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tanerEmre burda imkansız ama Amerikada elemanın biri silah kollekisyonunu satıyo belgeselde gösteriyolar vardi bitane barret oha dedim.Burda özel harekatta ancak sayılı vardır.
olsada kullansak ama bulmak bile çok zor...
Yorum
Yorum