Birazda araç dışında konularda konuşalım dimi silahlara ve atıcılığa karşı çok merakım var ve elimde şu an yarı otomatik bir taktik tüfek var.arada araziye çıkıp hedef koyup atış yapıyoruz.sizlerden de böyle bir merakı olan var mı merak ettim
Silah kolleksiyonu yapıyorum işim gereğide mecburen yanımda bulundurmak durumundayım,
Silahlara karşı aşırı bir ilgim var malesef ,
Birazda kanımızda karadenizlilik var silahsız olmuyor...
Koleksiyonumu bir ara paylaşırım
Silah kolleksiyonu yapıyorum işim gereğide mecburen yanımda bulundurmak durumundayım,
Silahlara karşı aşırı bir ilgim var malesef ,
Birazda kanımızda karadenizlilik var silahsız olmuyor...
Koleksiyonumu bir ara paylaşırım
işte benim hayalimde bu silah koleksiyonu yapmak.. aynı şekilde benimde silahlara karşı aşırı bir merakım var.ayrıca koleksiyonunuzu görmek için sabırsızlanıyorum
Bende çocukluktan gelen bir merak ,
Ama tüfek pompalı vs. avcılık ve atıcılık alanlarında olan silahlarla pek aram olmuyor onlar daha çok köyde ve çiftliğimizde durur..
Akşam eve gidince bende paylaşırım bi kaç oyuncağımı.
Ama benim favorim düğünümde hediye gelen desert eagle.
Yeğenlerim Artvin ve Rizede oralardan güzel şeyler getiriyorlar bana sağolsunlar
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
otomatik ve taramalı pompalı, silahın son noktası, The Expendables, yani Cehennem Melekleri'ni izleyenler bilir bu silahı oradaki zenci kullanıyordu...
Emre burda imkansız ama Amerikada elemanın biri silah kollekisyonunu satıyo belgeselde gösteriyolar vardi bitane barret oha dedim.Burda özel harekatta ancak sayılı vardır.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Emre burda imkansız ama Amerikada elemanın biri silah kollekisyonunu satıyo belgeselde gösteriyolar vardi bitane barret oha dedim.Burda özel harekatta ancak sayılı vardır.
Bende onu diyorum işte
olsada kullansak ama bulmak bile çok zor...
Yorum