Nazar değmiş belkim Geçmiş olsun ve Maaşallah diyelim.
Alsında Hayat da böyle bişey Çağrı. Uğraşırısın didinirsin. Küçük bir eksiklik, az bir tökezleme veya dikkatsizilik.
Bakmışsın ki Ömür boyu biriktirdiğin arabalar çöp olmuş ömrün gözünün önünde yok oluyor. Allah daha büyük musibetler vermesin.
Bende de biraz model oto var. Sanırım 20 kadar olmuştur. Özellikle auto art alıyorum. Fakat bende bir erkek sıpası olduğu için gizli bir yerde kutularda saklıyorum. Çıkartırsam biliyorum ki duygu sömürüsüyle benden istediğini alacak ve 10 dakika oynadıktan sonra hurdaların arasına atacak. Nitekim geçen yıl sendeki mercedeslerden birinin aynısını aldı, yaklaşık 2 saat sonra tekerleri bir yerde, tamponları bir yerde, kasası bir yerdeydi. Çok acıdım ama insan kendi çocuğuna birşey diyemiyormuş gerçekten.
Avustralya'da kullanılan bir araç HSV, çok fazla bilinmez. son kasa GTO'ya benzer tasarımını çok beğeniyorum. Avustralya'da bu sedanın pikap versiyonu bile var
Audi Q7 - Kyosho 1:18
BMW E70 X5 - Kyosho 1:18
BMW X6M - Kyosho 1:18
BMW E90 330i - Kyosho 1:18
BMW E60 M5 - Kyosho 1:18
Mercedes-Benz E320 - Kyosho 1:18
birisine hediye olarak almıştım, foto çekmeden vermek istemedim ihihi
şuan bende değil
Mercedes-Benz C Serisi - AutoArt 1:18
Mitsubishi Lancer Evo VII - AutoArt 1:18
ilk en kaliteli modelim. bunun için de ayrı bir manevi yeri var
bunlardan başka çok detaylı olmayan modeller var,
Maisto üretimi Mercedes SL 55 AMG, SLK230, SL500
Motormax Lexus SC430
BBurago Range Rover Sport
gibi. fotolarını eklemeye gerek yok ihihi
birde 1:24 Jada Mercedes S55 AMG var, "GERMAN STYLE"
birde boş zamanlarda modifiye ettiğim 2 model var.
1- kuzenimin BBurago Viper RT/10 modeli
2- Benim ilk model otomobilim, Revell Mercedes-Benz SL500
1996 doğumlu kardeşim o zamanlar bana hediye etmiş, uzun bir süre de öyle sandım ihihi
o yaşlarda model otomobil kavramını pek bilmediğim için doğal olarak çok yıprandı tabi
son halinin fotosunu bulamadım, emanet jantlarla kontrol için çekilmiş bu fotoları bulabildim.
bu proje de 3 yıldır devam ediyor rolleyes ikisi de henüz bitmedi.
özellikle 2 yıldır okul sebebiyle Gebze'de olmam işi iyice uzattı ihihi
ikisininde ilk ve son hallerini ekliyorum. detaylı fotolarını proje bitince kesin paylaşırım
oyuncakta olsa olmazsa olmazlarımız Opel Astra, Astra GTC ve Vectra OPC
zamanla 1:1 olmasını umduğum canavar ihihi
genel bir görünüm
Abi o HSV'nin Pickup versiyonu Vauxhall Maloo değil mi 500 küsür beygir
Yorum