Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbuldan Kareler - 2012
Collapse
X
-
Ynt: İstanbuldan Kareler - 2012
Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenkOrjinal yazı sahibi: xxstormxxÇok güzel kareler paylaşım için teşekkürler. Akşam akşam içimiz açıldı gercekten.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: oguzhancilenkOrjinal yazı sahibi: xxstormxxÇok güzel kareler paylaşım için teşekkürler. Akşam akşam içimiz açıldı gercekten.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Oguzhan kardesim seni bir hemsehrin olarak tebrik ediyorum....Mukemmel kareler cekmissin...umarim birvgun benim kara sahinin de saklayablecegim ozel fotolarini sana cektirmek nasip olur....
Orjinal yazı sahibi: FacomXTebrikler İstanbulun güzelliklerini iyi yakalamışsın
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23kardeşim çekimler süper, ellerine sağlık
Yorum
-
Oğuzhan kardeşim ellerine sağlık tebrik ederim çok güzel kareler çekmişsin , clapclap yalnız benim tavsiyem fotoşortu fotoğraflarına fazla bulaştırma neden dersen kadrajların çok güzel yani genel olarak çektiğin objelere nereden bakacağını biliyosun , o yüzden fotoşortu güzelim fotoğraflarına fazla fazla bulaştırıp orjinal güzelliklerinden mahrum bırakmawww.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mstfklsOğuzhan kardeşim ellerine sağlık tebrik ederim çok güzel kareler çekmişsin , clapclap yalnız benim tavsiyem fotoşortu fotoğraflarına fazla bulaştırma neden dersen kadrajların çok güzel yani genel olarak çektiğin objelere nereden bakacağını biliyosun , o yüzden fotoşortu güzelim fotoğraflarına fazla fazla bulaştırıp orjinal güzelliklerinden mahrum bırakma
Sadece en son resimdeki HDR teknigini photoshop üzerinde yaptım ayrı bir program kullanmadım...
Yorum
-
trafiği kalabalılğı nefret ettirsede istanbul başka bi şehir resmen
oğuzhan kardeş bu güzel paylaşımın için bende teşekkür ederim makinanın markasını öğrenebilirmiyim?2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: burak.trafiği kalabalılğı nefret ettirsede istanbul başka bi şehir resmen
oğuzhan kardeş bu güzel paylaşımın için bende teşekkür ederim makinanın markasını öğrenebilirmiyim?
Makina Canon EOS 500d ( Ayrıca 18 - 135 mm lens var üzerinde )
Yorum
Yorum