Oguzhan kardesim seni bir hemsehrin olarak tebrik ediyorum....Mukemmel kareler cekmissin...umarim birvgun benim kara sahinin de saklayablecegim ozel fotolarini sana cektirmek nasip olur....
Oguzhan kardesim seni bir hemsehrin olarak tebrik ediyorum....Mukemmel kareler cekmissin...umarim birvgun benim kara sahinin de saklayablecegim ozel fotolarini sana cektirmek nasip olur....
Teşekkür ederim Utku abi. Kara şahin'i resimlemekten mutluluk duyarım
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Tebrikler İstanbulun güzelliklerini iyi yakalamışsın
Saol Fatih abi. Hafıza kartının azizliğine uğradım yoksa daha ne kareler vardı
Oğuzhan kardeşim ellerine sağlık tebrik ederim çok güzel kareler çekmişsin , clapclap yalnız benim tavsiyem fotoşortu fotoğraflarına fazla bulaştırma neden dersen kadrajların çok güzel yani genel olarak çektiğin objelere nereden bakacağını biliyosun , o yüzden fotoşortu güzelim fotoğraflarına fazla fazla bulaştırıp orjinal güzelliklerinden mahrum bırakma
Oğuzhan kardeşim ellerine sağlık tebrik ederim çok güzel kareler çekmişsin , clapclap yalnız benim tavsiyem fotoşortu fotoğraflarına fazla bulaştırma neden dersen kadrajların çok güzel yani genel olarak çektiğin objelere nereden bakacağını biliyosun , o yüzden fotoşortu güzelim fotoğraflarına fazla fazla bulaştırıp orjinal güzelliklerinden mahrum bırakma
Teşekkür ederim Mustafa abi. En son resim haricinde resimlerin hiçbirinde photoshop yok. Orjinal resimler
Sadece en son resimdeki HDR teknigini photoshop üzerinde yaptım ayrı bir program kullanmadım...
trafiği kalabalılğı nefret ettirsede istanbul başka bi şehir resmen
oğuzhan kardeş bu güzel paylaşımın için bende teşekkür ederim makinanın markasını öğrenebilirmiyim?
2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
trafiği kalabalılğı nefret ettirsede istanbul başka bi şehir resmen
oğuzhan kardeş bu güzel paylaşımın için bende teşekkür ederim makinanın markasını öğrenebilirmiyim?
İstanbul kendini sevdirecek bir sebep buluyor illaki
Makina Canon EOS 500d ( Ayrıca 18 - 135 mm lens var üzerinde )
Yorum