Koleksiyon sağlammış Deniz hocam.
Sendeki ağız açma ve bileme aparatı super.
Ben de benzerini yapamaya çalışacağım.
Ali babadan Elmas eğeler aldım
Bende Lansky vardı. Bu aparatı Türkiye'den aldım https://www.instagram.com/akarakisi/ bu arkadaş yapıyor. İlk başta taş bulamadım, cam kestirip üzerine zımpara kağıdı yapıştırdım.
Sonrada aliexpressten elmas taş v.s aldım.
Aslında almaya da gerek yok. 1250 mi ne vermiştim bikaç sene önce. Burda yeni bıçak yapmaya başlayan genç bir arkadaş var. kendi yapmış eğeden. Sonra bant zımpara falan aldı.
Ki sen bıçak yapıyorsun o aparatı hayli hayli yaparsın. Pek bir numarası yok malzeme bulduktan sonra. Telefonda falan da zaten açı ölçer uygulamaları var.
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 3 photos.
Bende Lansky vardı. Bu aparatı Türkiye'den aldım https://www.instagram.com/akarakisi/ bu arkadaş yapıyor. İlk başta taş bulamadım, cam kestirip üzerine zımpara kağıdı yapıştırdım.
Sonrada aliexpressten elmas taş v.s aldım.
Aslında almaya da gerek yok. 1250 mi ne vermiştim bikaç sene önce. Burda yeni bıçak yapmaya başlayan genç bir arkadaş var. kendi yapmış eğeden. Sonra bant zımpara falan aldı.
Ki sen bıçak yapıyorsun o aparatı hayli hayli yaparsın. Pek bir numarası yok malzeme bulduktan sonra. Telefonda falan da zaten açı ölçer uygulamaları var.
Sırada ne var?
Cok ünlü bir Şef'ten sipariş aldım. cool
Özellikler 3 mm kalınlık, 165 mm namlu, 135 mm sap. AEB-L İşviçre çeliğı , mozaik yeşil pim, Kızıl ağaç stabilize kapak image_3018.jpg
Ellerine sağlık Nurettin abi, harika görünüyor. Pandemi insanların içindeki cevheri ortaya çıkarmak için iyi bir fırsat sağladı.
Doğru söylüyorsun Ahmet kardeşim. Çocukluğumdan beri içimde bir istek kalmıştı. Onun peşine düştüm. Rahmetli dedem demirci ve at arabaları ustasıydı. Ona arada bir yardım ediyirdum çıraklık misali, herhalde oradan kaldı bu cevher. Ayrıca pandemide bazı şeyleri ertelememiz gerektiğini anladık.
Bugün de daha önce yaptığım bir bıçak için deriden bir kılıf yapayım dedim.
Tamamlayınca da güzel bir manzara ile paylaşayım dedim.
Öncesi image_3025.jpg
Sonrası 20210602_200518.jpg
Yorum