eline sağlık ömer kardeşim peki bu NSF Most Wanted yamasının rar dosyalarını indirdim ben şimdi ama klasörün içindeki dosyalardan hangisini veya hangilerini nereye kopyalayacam? bilgilendirirsen sevinirim..
eline sağlık ömer kardeşim peki bu NSF Most Wanted yamasının rar dosyalarını indirdim ben şimdi ama klasörün içindeki dosyalardan hangisini veya hangilerini nereye kopyalayacam? bilgilendirirsen sevinirim..
valla kardeşim çok karışık bu iş inan ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum :/ read me diye bir belge var o rar'lı dosytanın içinde orada herşey yazıyor, bayağı bir karışık bir işlem
ya ingilizce yazıyor, ingilizcem iyidir, yanlış anlama yani övünmek hava atmak için söylemiyorum kardeşim, diyor ki önce ferrari 360 spyder'ı yükle, linkini altta vermiş hemen, most wanted'in kurulu olduğu dizinde ADDONS diye bir dosya olacak o dosyada iki tane daha dosya olacak CAR_REplace ve frontend, senin bu zipli dosyada bu ADDONS dosyası içinde CAR_REPLACE dosyası olacak onun içinde IS300 var onu alıp C'de veya D'de most wanted'in kurulu olduğu yerin içindeki ADDONSun içindeki CAR_REPLACE'nin içine atıyorsun olay bitiyor.. ondan sonra masaüstündeki most wanted simgesine sağ tıklayıp özelliklere geliyorsun, orda (''C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\speed.exe'' yazan yere bir -mod ekliyorsun sonra çift tıklayıp giriyorsun oyunda artık bir insignia var yalnız fiyatı yüksek koymuşlar, ekonomimi sarstı 182 bin dolar
estağfurullah kardeşim benim pek iyi değil ingilizce elbette soracam öğrenecem aklımdan öyle bi düşünce geçmedi hiçbirzaman
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için şimdi başlıyorum uygulamaya sağolasın kardeşim
estağfurullah kardeşim benim pek iyi değil ingilizce elbette soracam öğrenecem aklımdan öyle bi düşünce geçmedi hiçbirzaman
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için şimdi başlıyorum uygulamaya sağolasın kardeşim
ömer kardeşim şimdi bendeki NFS Most Wanted İstanbul oyunu.. oyunun yüklü olduğu yer C ' de Program Dosyaları (x86) ve oyunun dosya adı Most Wanted İstanbul, klasörüm içinde girdiğimde ADDONS dosyadı yok.. ama CAR_REPLACE dosyası var, içine IS300 dosyasını attım.. sonra oyunun simgesine sağ tıklayıp özelliklerde hangi adresin sonuna -mod yazdıysam şu uyarılar çıktı ;
yani olmadı napacam bi yerde hata mı yapmışım yoksa
ömer kardeşim şimdi bendeki NFS Most Wanted İstanbul oyunu.. oyunun yüklü olduğu yer C ' de Program Dosyaları (x86) ve oyunun dosya adı Most Wanted İstanbul, klasörüm içinde girdiğimde ADDONS dosyadı yok.. ama CAR_REPLACE dosyası var, içine IS300 dosyasını attım.. sonra oyunun simgesine sağ tıklayıp özelliklerde hangi adresin sonuna -mod yazdıysam şu uyarılar çıktı ;
yani olmadı napacam bi yerde hata mı yapmışım yoksa
kardeşim sen oyunun kurulu olduğu dosyaya gir, oradan speed.exe adlı dosyanın masaüstüne kısayol oluştur, sonra ondan bu işlemi yapmayı dene... hedef bölümünde yazan yere -mod ekleyeceksin fakat tırnak işaretlerinin dışında olacak...
Yorum