Ömür parti başlıyor tavsiye ederim start party çok keyifli 4 kişiye kadar grup olarak oynanabilen bir oyun...
Eyvallah Emre. Demo cdsinde vardı o oyun oynayalım bakalım eşimle beğenirsek alalım cd sini
bu arada sports champion oyunu çok fena sarmıs durumda sabaha kadar masa tenızı voleybol oynuyoruz hopla zıpla derken kan ter ıcınde kaldık vallahı
Bu arada logıtech dfgt dıreksıyonu aldım grand turısmoyuda aldım gelsınlerde başına geçelim
Valla start party çok iyi bizde ona sardırdık şu sıra birde türkçe olması felan 10 numara ama ben sana playstation storeden indirmeni tavsiye ederim oyunları çok ucuz oluyor kardeşim...
Valla grantourismo çok iyi birde 3d tv varsa tadından yenmez ama direksiyon konusu pek sarmayabilir ben 1 haftada logitech direksiyonumu sattım dualshock kumanda ile oynamak daha keyifli geliyor bana
GH da gitarmı dah azevkliş baterimi? yadaikiside 2 kişi yan yana oynanabiliyormu?
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
PS 3'te oynuyorum. Call of duyu 4 ve 6.
Gran tourismo araba yarışı ve god of war
ve son alarak da hero band aldım. Gitar ve bateri çalıyoruz.
İsterseniz bir havuz oluşturalım. Oyun değiş dokuşu yaparız
PS3 ile birlikte LCD veya led tv ve iyi bir ev cinema sistemi de gerekiyor.
Örneğin Bose tavsiye ederim. Hayırlı alışverişler.
GH da gitarmı dah azevkliş baterimi? yadaikiside 2 kişi yan yana oynanabiliyormu?
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
PS 3'te oynuyorum. Call of duyu 4 ve 6.
Gran tourismo araba yarışı ve god of war
ve son alarak da hero band aldım. Gitar ve bateri çalıyoruz.
İsterseniz bir havuz oluşturalım. Oyun değiş dokuşu yaparız
PS3 ile birlikte LCD veya led tv ve iyi bir ev cinema sistemi de gerekiyor.
Örneğin Bose tavsiye ederim. Hayırlı alışverişler.
Grup şeklinde oynama var. 2 gitar(bass ve elektro), bateri ve solist. Mikrofonlu hiç oynamadım. Videolardan izlediğim kadarıyla çok gerekli gibi de durmuyor. Single da oynayabilirsiniz. Gitar ve bateri arasında ben bateriyi tercih ederdim çünkü gerçek hayatta gitarla uğraşırım oyundaki gitarın gerçekle çok bir alakası yok oyun konsolundan farksız gibi. Bateri bire bir aynı. Biraz ilginiz varsa bateri çok daha zevkli
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum