This afternoon, Sony delivered the first set of details about its upcoming motion controller since it was announced last year, and gave IGN an opportunity to...
Ben wii xbox kullanmış biri olarak ki her zaman tercihim oyun konusunda sony dir biraz macera aradığım için diğer iki ürünüde kullandım yine kesinlikle diyorum ki ps hem kalite hem marka olarak hemde oyun kaliteleri yüksek en şık oyun konsoludur dekoratif bir görüntüsü olmasıda cabası
Bununla beraber artık ps 3te kırıldı zaten 40 gb üstü harddiski olması internetten indireceğin bir çok oyunu oynamanı sağlıyor interntten oyun kullanıcıları çok fazla tek başına olsanda çoğu oyununun online modu mevcut ps3 ile beraber psp go da varsa tadından yenmiyor birbirine entegre edip evde oynadığın oyununu dışarıya cıktığındada devam ettirebiliyorsun eve gelince kat ettiğin oyunu ps 3 e aktarabiliyorsun buda ayrı bir güzellik
Sony Playstation 3 320 Gb Slim Konsol + Virtua Tennis 4 + Move Control + PS Eye paketi + Hdmı kablo
Gran Turismo 5 Türkçe Ps3
Sports Champions Ps3 ( Move Uyumlu )
Motion Controller (Move Oyunları Oynayabilmek İçin Gerekli Hareket Kumandası )
Sony Playstation 3 Titreşimli Joystick (Siyah)
Fifa 11 Ps3
The Fight Ps3
Mortal Kombat Ps3
Piranha Silverstone PS3/ PC / PS2 Uyumlu Titreşimli Oyun Direksiyonu
direksıyonda logıtechın bır tane modelını begendım fakat 300 tl yı sımdılık vermek ıstemedım bakalım ılerıkı zamanlarda alırım mutlaka onu gıbıme gelıyor
Güle güle kullanın...chiple falan degilde 5 dk lık bi işlemle cihazı jailbreak yapıyosunuz ve 100 lerce oyunu oynayabiliyorsunuz.tek eksisi şu aşamada onlıne oynanmıyor.gerçi siz oyun almışsınız ama düşünürseniz bilgilendiririm...
Sony Playstation 3 320 Gb Slim Konsol + Virtua Tennis 4 + Move Control + PS Eye paketi + Hdmı kablo
Fifa 11 Ps3
The Fight Ps3
Mortal Kombat Ps3
direksıyonda logıtechın bır tane modelını begendım fakat 300 tl yı sımdılık vermek ıstemedım bakalım ılerıkı zamanlarda alırım mutlaka onu gıbıme gelıyor
Ömür hayırlı uğurlu olsun kardeşşm keyifle kullan inşallah,
bu arada bu set te çok büyük bir eksik var kardeşim PES almamışın
ps3 PES olmadan öksüz kalır söyleyeyim
tabi birde God Of War olmalı
abi hayırlı olsun ama direksiyon o listeye yakışmamış :/ onun yerine bir logitech al, GT5'den alacağın zevk 5 kat artar
titreşimli olduğunu yazmışsın ama yine de soruyum, kablosu takılı değilken direksiyonu çevirip bıraktığında orada kalıyor mu yoksa tekrar merkeze geliyor mu?
ben piranha'yla neredeyse aynı fiyata 9 ay kullanılmış logitech'in en ucuz ürünlerinden birini aldım (çift titreşim motorlu) 2 yıldır hala zevkle kullanıyorum. artık benim zorlamalarıma dayanamadığı için mekanik aksamı yavaş yavaş bozuluyor o ayrı ihihi
G25'in fiyatları artık düşüşe geçmiş olması lazım, direksiyon diye küçümseme mutlaka al kullan bence. G25 almasan bile momo felan güzel olur
Fifa 11 Ps3
The Fight Ps3
Mortal Kombat Ps3
Ömür hayırlı uğurlu olsun kardeşşm keyifle kullan inşallah,
bu arada bu set te çok büyük bir eksik var kardeşim PES almamışın
ps3 PES olmadan öksüz kalır söyleyeyim
tabi birde God Of War olmalı
eyvallah emre. PES i de çok sevıyorum fakat fifa yı daha cok sevdıgım ıcın fıfayı aldım. ama pes ı de alıcam tabı .
keşke alsaydın abi ikisi çok ayrı dünya demiş oluyum. ucuz markaların titreşim motoru araba toprağa girdiğinde vs. abuk subuk titreşimler gönderiyor direksiyona ama logitech'in titreşimi direksiyonu kontrol ediyor.
yani şöyle anlatıyım, motorun ucuna ağırlık takıp merkezkaç kuvvetiyle yapılan titreşim değil, 2 titreşim motoru dişli ile direksiyona bağlı, yoldan çıkıp bozuk zemine girdiğinde bu motorlar çok çok hızlı şekilde ileri-geri çalışarak direksiyonu titretiyor. ama en güzel yanı drift yaparken aynı gerçek arabadaki gibi direksiyonu kendiliğinden aksi yöne çeviriyor. kaldırıma çarpıyorsun bir anda direksiyon dönüyor gerçek ortamda nasıl olması gerekiyorsa aynı tepkiyi veriyor.
şu videolarda da görebilirsin, direksiyon kendiliğinden elinin içinde kayıp gidiyor
Bence de o listeye yakışmayan tek şey direksiyon Linkini verdiğin logitech direksiyonu Media Markt ta kullandım harika abi bence hiç tereddüt etme 2.5 tur falan dönüyor titreşim ve feedback harika. Ama biraz pahalı tabi.. Bu arada PS3 hayırlı olsun Önceki mesajımda da dediğim gibi müziğe ilgi varsa Guitar Hero oyununu öneririm.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum