Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Home Theater & Multimedia System
Collapse
X
-
Ynt: Home Theater & Multimedia System
Bravo dogrusu. Süper bir sistem. Benden daha fanatiklerin olduğunu bilmek güzel.
Tek degilmisim. Sistemin çok iyi buna güzel hoparlörler yakışır dogrusu. BOSE, KLIPSCH veya digerleri iyi gider. TÜPLÜ güzel bir Anfi. Evde müstakil ise mükemmel ötesi olur.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
18 tb hardiski nasıl sürüyorsun?
NAS sürücüler oldukça basarili2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Çok güzel bir sistem gibi duruyor. Film arşivini nasıl yapabildin abi o kadar öyle?
Bu sistemde GT5, Metro 2033 oynamak da muhteşem olur'11 Insignia | Edition + Elegance | 1.6T | Olimpik Beyazhttp://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0
Yorum
-
Bu arşive Macintosh sistem gider...
Emre kapalı bir odada Fast and Furious Tokyo Drift in bir kısmını izledim.Böbrek taşı düşürtcek cinsten..
Yurtdışındaki fiyatı beni çok çok aşıyodu..7000 Dolar civarındaydı.
Onun dışında Harman Kardon ve Bose çok iyiler.
AMa No:1 Macintosh...
Arşivin ve sistemin çok güzel...
Bende Film hastası olarak kıskandım walla...
Ben High Def. olarak indirip izliyom koleksiyon 500 gb kadar..Eskileri pek tutmuyom.
Yorum
-
yourock
arayüz bulunan resimler bluray oynatıcının mı? arşivleri çok güzel listelemiş, yanındakilerde imbd puanı heralde?
arşivin netten download mı yoksa orjinal kutulu mu aldın? hepsinin kapak resimli olması da dikkatimi çekti. pc'den film izlemeye alışkınlığımdan böyle bir sistem uzay icadı gibi geldi tabi haha
bir eksiği hatırlatıyım mı? Logitech G27 + playseat
hatta bu kadarını yapmışken şu da süper olurdu ihihi
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriyourock
arayüz bulunan resimler bluray oynatıcının mı? arşivleri çok güzel listelemiş, yanındakilerde imbd puanı heralde?
arşivin netten download mı yoksa orjinal kutulu mu aldın? hepsinin kapak resimli olması da dikkatimi çekti. pc'den film izlemeye alışkınlığımdan böyle bir sistem uzay icadı gibi geldi tabi haha
bir eksiği hatırlatıyım mı? Logitech G27 + playseat
hatta bu kadarını yapmışken şu da süper olurdu ihihi
özellikleri film klasörünü tanıtıyorsun yada diz ordan film arşivi olan siteyi seciyorsun imdb - moviedb vs.
o filmin adına göre o siteye bağlanıp bütün bilgileri alıyor film kapağı Büyük poster oyuncuları konuyu puanı ve sen ister puana göre ister ada göre yıla göre sıralayabiliyorsun kullandığın kullanabilecein en iyi programdır bu ama biraz fazla film olunca tat veriyor aynı bi kitaplığa film dizmek gibi,
Direksiyon değilde ucuş simülasyonu düşünüyorum çok direksiyon kullandım logitech marka ama çok zahmetli iş kardeşim ya...
Yorum
Yorum