Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Home Theater & Multimedia System

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Home Theater & Multimedia System

Mkv. gibi en yuksek cozunurlukte videoları oynatmak için bu kadar yuksek rakamlar odemeye gerek yok bence. Kendim Western Digital kullanıyorum. 1 Tb dahili disk ile beraber geliyor. Performansı çok iyi. Firmware update ler cok duzenli. Daha alt modellerini kullanan arkadaşlarım var. Hepsi cok memnun.

bendeki urun

Ben cihazı ses sistemine fiber uzerinden, tv ye hdmi üzerinden bağlantı yapıyorum. Ses sistemindeki diğer fiber çıkışı tv için kullanıyorum. Uyduda maç falan izlerken de fiber velinimetinden faydalanmış oluyorum. Kabloları zaten zamanında yer altından geçirmiştim. Kablo söküp takmayada gerek kalmıyor.

Yorum

Dun boyle bir sistemi XXSTROMXX murat arkadasimiz DVD800'e takti. simdi aracinin uzerindeki DVD800 ekranindan izleyebiliyor

Yorum

Ben olayın film kısmından ziyade müzik kısmında olanlardanım...İflah olmaz bir caz ve klasik müzik dinleyicisiyim...Sesi mümkün olduğunca aslına sadık olarak evinde dinleme hevesinde olan , bu konuda uçuk kaçık seviyelerde uğraşan hifi sever (audiophile) lerden biriyim...Genelde bize deli muamelesi yapılsada bende sistem resimlerini ekliyeyim ihihi...Sinema sistemide var , ayrı bir oda da bu sistemden tamamen bağımsız olarak oluşturulmuş ama onların fotoları yok malesef.

Diğer fotolarda görünmeyen siistemin analog çaları yani pikabı...

2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

Maşallah Diyelim Güzel Sistem kurmuşsunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

görüntüsü bile güzel
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

komşular ne diyor abi bu işe
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                komşular ne diyor abi bu işe
                DiaDavidoff un dediği gibi amaç gümbür gümbür ortalığı yıkmak değil , gerçek sesi ve sahneyi elde etmek...Böyle bir sistemde üçboyutlu olarak hangi enstruman nerede duruyor , şarkıyı söyleyen oturuyormu ayaktamı geziyormu hissedebiliyorsunuz...Tabiki arada senfonik bir eserdeki timpanilerin coşkusunu almak adına sese biraz yüklendiğim oluyor , apartman dairesinde otururken alt komşum biraz mırın kırın etmişti ama ben 5-6 ay önce olayı kökten çözdüm Müstakil bir eve taşındım artık kafam rahat
                2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

Yine bir süre kullanmış olduğum planar yapıdaki değişik teknolojiye sahip bir hoparlör

Bu hobinin en kötü tarafı sürekli kaşıntıyla sizi farklı cihazlar kullanmaya teşvik etmesi...Daha ne cihazlar geldi gitttide , buraya sığdıramam o konuyu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Avalon
                    Ben olayın film kısmından ziyade müzik kısmında olanlardanım...İflah olmaz bir caz ve klasik müzik dinleyicisiyim...Sesi mümkün olduğunca aslına sadık olarak evinde dinleme hevesinde olan , bu konuda uçuk kaçık seviyelerde uğraşan hifi sever (audiophile) lerden biriyim...Genelde bize deli muamelesi yapılsada bende sistem resimlerini ekliyeyim ihihi...Sinema sistemide var , ayrı bir oda da bu sistemden tamamen bağımsız olarak oluşturulmuş ama onların fotoları yok malesef.

Diğer fotolarda görünmeyen siistemin analog çaları yani pikabı...

Çok güzel bir sistem tebrik ederim. Biraz daha detay verir misin? Hoparlörler, Anfi ve diğerleri hakkında Marka, fiyat vs..
                    Bence bir servet var burda. En az 10-15 bin ihihi
                    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                      Çok güzel bir sistem tebrik ederim. Biraz daha detay verir misin? Hoparlörler, Anfi ve diğerleri hakkında Marka, fiyat vs..
                      Bence bir servet var burda. En az 10-15 bin ihihi
                      Teşekkür ederim...Deli muamelesi görmemek için fiyat konusuna hiç girmedim ama madem sordunuz burada bir OPC parası yattığını rahatlıkla söyleyebilirim

Amfi : Alman malı ASR marka , 4 parçadan oluşuyor , toplamı yaklaşık 150 kg geliyor, batery besleme oluşu en büyük farkı...Bir kısım otorite tarafından dünyanın en iyi amfisi olarak niteleniyor...
                      Hoparlör : Alman malı MBL marka , radialstrahler adı verilen kendilerine ait 360 derece ses veren bir teknolojiye sahip...Her biri 50 kg...Özel piano lake kaplı...
                      CD player : Alman malı Acoustics Arts marka, Transport ve DAC olmak üzere iki ayrı üniteden oluşuyor, pro2 mekanizma, beş ayrı trafo katı, altın kaplama röleler ve titreşimi engelleyen solid aluminyum gövde dikkat çekici farkları...En iyi 5 referans kaynak arasında gösteriliyor...
                      Pikap : Alman malı Scheu marka , kollar danimarka malı Moerch ve Japon malı Jelco...Kafalar japon Lyra ve Hollanda dan VDH...
                      Sehpa : Alman Finite Elemente marka...Özel titreşim önleyici bir yapıya sahip.
                      Kablolar : İsviçre malı Audio Consalting marka , saf gümüş...

Yorum

Tarık hocam bu iş çok teknik ve bilgi gerektiriyor Maşallah demekten başka bize birşey düşmez gönlüne göre yapmışsın ne güzel.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Tarık hocam bu iş çok teknik ve bilgi gerektiriyor Maşallah demekten başka bize birşey düşmez gönlüne göre yapmışsın ne güzel.
                          Çok sağolun Fatih Bey...Haklısınız , bende çocukluktan gelen bir heves olduğu için artık yılların verdiği birikimin bir sonucu oldu diyebilirim...

Yorum

Detaylı olarak bilmiyorum ama görünüşe göre çok iyi bir sisteminiz var, ayrıca sistemden anlaşıldığı kadarıyla müstakil bir eviniz var ))

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ben sadece Anfinin fiyatlarını söyliyim. Arkadaşların kafasında bir şeyler canlansın.

Anfi:
                              ASR Emmiter Exclusive 9.100 Euro+KDV
                              Battery Power Supply 2.760 Euro+KDV.

Şimdi sıkı durun. Hoparlörler ise MBL111F ise 42.000 usd, mbl 116 ise 29.000 usd (Sanırım sizin ki bu)
                              Üstelik bu Amerika fiyatları. Türkiyede ne kadardır siz düşünün.

Bu firmanın MBL 101-X-TREME Hoparlörlerinin Amerika fiyatı ise 263.000 usd.

Vallaha fiyat yüksek olur diyordum ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu.
                              Maşallah....

Yorum

Emre,

Ne diyorsun Opel insignia parası. Servet yatıyor. Tarık arkadaşımızdan ev adresini alalımda evde olmadığı bir gün ziyaret edelim .
                                Önce evde olduğu sonra evde olmadığı bir gün olsun. ihihi

Yorum

İşleniyor...
                                X