hayvanların başına bela gelmesine üzüldüm açıkcası,olabilir tabi doğanın kanunu her hayvan kovalanıyor aslan hariç..Benim de istanbulda 7 aylık çoban köpeğim var.
İyi akşamlar Uğur kardeşim.
Az önce linke tıkladım. Ama şöyle bir yorumları okumaya başlayınca videoyu seyretmemeye karar verdim.
Görsel veya yazılı basında bile olsa hayvanlarla ilgili olumsuz görüntüleri görmemek&okumamak için hemen sayfa değiştiriyorum veya zamping yapıyorum.
Çünkü, o tip görüntüler moralimi bozuyor 1 hafta boyunca etkisinden kurtulamıyor&uyuyamıyorum.
hayvanların başına bela gelmesine üzüldüm açıkcası,olabilir tabi doğanın kanunu her hayvan kovalanıyor aslan hariç..Benim de istanbulda 7 aylık çoban köpeğim var.
videouyu izlemenizi tavsiye ederim.
abi haklısın gerçekten üzücü ama gerçek bir video,kendini bilmez şerefsiz çok var.Görüntüleri izleme abi anlatılan bile çok etkileyici.
İyi akşamlar Uğur kardeşim.
Az önce linke tıkladım. Ama şöyle bir yorumları okumaya başlayınca videoyu seyretmemeye karar verdim.
Görsel veya yazılı basında bile olsa hayvanlarla ilgili olumsuz görüntüleri görmemek&okumamak için hemen sayfa değiştiriyorum veya zamping yapıyorum.
Çünkü, o tip görüntüler moralimi bozuyor 1 hafta boyunca etkisinden kurtulamıyor&uyuyamıyorum.
bende joker ' in resimlerini koyiyim barı zaten cogunuz joker i tanıyorsunuz en son kı ıstanbul bulusmasına beraber gelmıstık
joker 5.5 aylık bir golden retriver
evet hakıkı kangal dıye getırdıler daha 9 aylık
haftaya bırtanede k9 gelecek 6 aylık egıtılmıs aslında gozumde( rodwaytler yanlıs yazmıs olabılırm) var
500 tanede anguz var sanırım en fazla hayvan bende var gecenlerde de belırtmıstım haha
Yorum