Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Özel Dostlarımız

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: En Özel Dostlarımız

Orjinal yazı sahibi: cekY
    Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Kangal ya bahceli bir eve gecersem alacağım bakacağım tek cinstir muazzam bir köpek tebrik ederim çok güzel...
    Teşekkürler.Gerçekten sahibine çok sadık bir cins.Önünden yemeğini alsam bana bi şey demez
    Ama sana bişey olacak olsa ölmek nedir diye düşünmez,Sadıktır korkmaz hele sevdiği kişiye ailesi diye benimsediklerine bişey olacak olursa...

Yorum

oyyy abi bizimkiler Püskevit'e zaten bayılmıştı ama Golden'a ailecek hepimiz hastayız ihihi buluşmalara getirilmez mi şu ya ihihi

Çorum'da evde tüylü hayvan besleyemiyoruz, bende bu hasreti Gebze'de öğrenci evinde giderdim ihihi
      mahallemiz çok yeşil olduğu için kedi köpek boldu, birgün kedilerden biri miyavlayarak yanımıza gelince kucaklayıp eve gittik
      temizledik, besledik ama zaman zaman camın önüne çıkıp dalıp gidiyordu. arkadaşım fotosunu da çekmiştide bulamadım şimdi, çok mahzun bakıyordu ya ihihi
      birgün cam açıkken dışarı çıktı bahçeye yattı, alıp geri geldik tekrar kaçtı bu sefer geri almadan ortadan kayboldu. evde sıkıldığını da tahmin ediyordum zaten. ama aldığımızda cılız birşeyken gittiği gün tosun gibiydi

çocukluğumda da muhabbet kuşu ve kaplumbağa beslemiştim (çoğu çocuğun ortak hevesi ihihi )
      ortaokul-lise zamanlarımda beslediğim kaplumbağayı da eğitmiştim, çok iyi tırmanıcıydı temizlerken de elimi suya tutuyordum oda uzatıp elimin üstüne koyuyordu diğeri o kadar akıllı değildi

kedilere doydum ama ilerde bahçeli evimiz olursa Husky yada Golden Retriever bakmayı çok istiyorum
      InsigniaTEAM

Yorum

Bunlarda benim dostlarım.

Arap, 14 yaşında (Kurt kırması_yolda araba çarpmıştı 3 aylıktı, sokaktan alındı)

Tekir, 12 yaşında (yavru iken sokaktan alındı)

Duman ve Şirin, 1'er yaşındalar (yavru iken sokaktan alındı)

Yavru Güvercin (anne yuvasından düşmüş, çaresiz bir durumdaydı yaklaşık 2 aylık)

Yorum

ÇOk güzeller Cemil abi böyle büyük bir aileye sahip olduğun için çok şanslısın valla tebrik ederim...

Yorum

bir Tekir ve bir Duman'da bizde vardı abi (anne-oğul ) fotoğrafları yükleyince onları da ekleyim ihihi

edit: ondan önce bahsettiğim fotoları buldum ihihi

InsigniaTEAM

Yorum

ÇOk güzeller Cemil abi böyle büyük bir aileye sahip olduğun için çok şanslısın valla tebrik ederim...
              Teşekkürler Emre kardeşim, herkese tavsiye ederim. Tabiiki "Büyük Fedakarlık" gerekecek ...
              (Bu zamana kadar çok hayvan besledim, Birçoğu öldü, kimine araba çarptı, Kimi yaşlılıktan gitti ama 11 yaşında hastalanan ve tüm tedavilere rağmen ellerimde vefat eden ve 7,5 yıl önce ölen "TOMMY" isimli köpeğimin yeri bir başka. Her 15 günde bir mutlaka ziyaretine giderim. Aynı yerde "Tommy"nin arkadaşları olan Köpekler "Dagi", "Kontes", Kediler "Çirkin", "Duman", ve 24 Nisan günü vefat eden "BüyükTekir" yatmaktadır. Sonra da aile büyüklerini ziyarete giderim….. )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                bir Tekir ve bir Duman'da bizde vardı abi (anne-oğul ) fotoğrafları yükleyince onları da ekleyim ihihi

edit: ondan önce bahsettiğim fotoları buldum ihihi

ÇOOKKK ŞEEKERMMİİŞŞŞŞ İnsanın ısırası geliyor vallahi ihihi

Yorum

Çağrı buda pek güzelmiş valla

Yorum

Yürek dayanmıyor işte bi akraba neyse onlarda o işte ama en azından bir hayvanın ölmesinden önemlisi ölüm herkese olduğu için ve 10-15 yıllık ömürlerinde biraz şevkatle ve ilgiyi tattıktan sonra ölmeleri bence en azından onlar için en güzel hediyedir diye düşünüyorum abi..
                    Evet Emre kardeşim, Üzüntüleri insanı mahvediyor... Uzun bir süre insan kendine gelemiyor...
                    Neyse.... İyiliklerden....güzelliklerden bahsedelim TEAM üyelerini de üzmeyelim....

Emre, Literatüre girecek bir ifade TEBRİKLER clapclap clapclap clapclap
                    “siz onlara iyilik yapamıyorsanız bile kötülük etmeyin buda bir iyiliktir...”

Yorum

Ben de bu ifadeyi çok beğendim. Gerçekten yaşamın her karesinde kulağa küpe olması gereken bir cümle...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Bende üniversite yıllarımda yeni doğan bir Alman çoban köpeği edinmiştim. Bana çok şey öğretti.
                        Sevdiklerinizle nice güzel günlere.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                          Yürek dayanmıyor işte bi akraba neyse onlarda o işte ama en azından bir hayvanın ölmesinden önemlisi ölüm herkese olduğu için ve 10-15 yıllık ömürlerinde biraz şevkatle ve ilgiyi tattıktan sonra ölmeleri bence en azından onlar için en güzel hediyedir diye düşünüyorum abi..
                          Evet Emre kardeşim, Üzüntüleri insanı mahvediyor... Uzun bir süre insan kendine gelemiyor...
                          Neyse.... İyiliklerden....güzelliklerden bahsedelim TEAM üyelerini de üzmeyelim....

Emre, Literatüre girecek bir ifade TEBRİKLER clapclap clapclap clapclap
                          Teşekkür ederim Cemil abim gercek olan...

Yorum

akrabamızın Çorum'da tavuk çiftliği vardı, kendisi şehirdışında olduğu için bir süre bazı işleriyle babam ilgilendi.
                            çiftlikte Tekir adında kedi vardı. nasıl bir kedi olduğunu yıllarca çözemedik hayatımda bu kadar asil, sert, güçlü bir kedi görmedim. daha bir sürü sıfat söylenebilir kendisi için. çevreden gelen köpeklerden dövdüğünün haddi hesabı yok, yılan bile öldürmüş.
                            babam arabayla götürdüğünde önce kendisi inip çiftlikte aslan gibi gerile gerile çevreyi gezindi (normal yürüyüşü bile çok asildi ) sonra geri dönüp yavrularını yanına aldı.

3 yavrusu vardı, malesef birisini köpek öldürmüş, olaydan sonra 2 yavrusunu çiftliğin çatısına saklamıştı. yavruları orada büyüttü, bakıcı da yemeğini suyunu oraya çıkartmak zorunda kalıyordu ihihi
                            yavrular büyüyünce aşağı indi, o arada diğerini de kaybetti, geriye sadece Duman'ımız kaldı.

bu tosun günde 1 tavuk yiyordu malesef anayola çıkmış ve araba çarpmış

Duman'dan sonra Tekir 4-5 sefer daha yavrulamıştı (2.nesil üstteki fotoda gözüküyor)
                            o kadar çok kedi oldu ki bazıları dışarıdan mı geldi yoksa çiftliğin kedisi mi bilmiyorum

bunlar 2.nesilden 2 kardeş ihihi

bu nesilden de sadece bu büyüdü, diğerleri kayıp

buda Tekir'in üvey evladı ihihi çiftliğe dışarıdan kedi gelmişti, Tekir'le hiç anlaşamadılar ama kedi yavruladıktan sonra sanırım yabancı köpekler yüzünden öldü. ondan sonra bu yavruyu Tekir besleyip büyüttü

buda bir başka nesil ama kaçıncı olduğunu bizde takip edemedik bir yerden sonra

yaşadıkları ortamın iyi olduğu söylenemez ama en azından hiçbir gün aç kalmıyorlardı. ev müsait olsa kendim bakmak isterdim, Tekir bir başkaydı..
                            yaklaşık 3-4 yıl önce çiftlikle ilişkimizi kestiğimiz için ne durumdalar bilgim de yok.

buda dışarıdan gelmişti, kedilere rağmen bir süre çiftlikte yaşadı ihihi

bakıcılarda sağolsun, dışardan gelen başıboş hayvanları hiç kovduklarını yada dışladıklarını görmedim
                            InsigniaTEAM

Yorum

Sayın DiaDavidoff,

Gelecekteki herhangi bir yavruya talibim..
                              Astra J Cosmo 1.4 Turbo Teknik Gri CD500 2011 Model

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alahan33
                                Sayın DiaDavidoff,

Gelecekteki herhangi bir yavruya talibim..
                                Lob'amı yoksa Golden mı?

Yorum

İşleniyor...
                                X