Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
En Özel Dostlarımız
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ynt: En Özel Dostlarımız
Çok tatlılar maşallah özellikle de tavşan Bakabileceğimi bilsem alırdım da şimdi öğrenci evine koyup zavallılara işkence etmeyim benden daha iyi sahipler çıkacaktır şimdilikSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanÇok tatlılar maşallah özellikle de tavşan Bakabileceğimi bilsem alırdım da şimdi öğrenci evine koyup zavallılara işkence etmeyim benden daha iyi sahipler çıkacaktır şimdilik
Yorum
-
OOOooooo Emre kardeşim bizim aramızda ikinci bir ortak noktamız varmış clapclap clapclap hepsini canı gönülden öpüyor ve tüm kalbimle sevgilerimi gönderiyorum.
Açmış olduğum "VINN’cı oldum SAYENİZDE... " konu başlığı altında hayvanlar hakkında bazı uyarılarda bulundum.
İnsignia Team Üyelerinin de okumasını tavsiye ediyorum
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Emre kardeşimin isteği üzerine
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
altındaki yazı başlığını buraya aktarıyorum. clapclap clapclap
Evet. gerçekten hayvana bakmak çok güzel birşey ama ÇOOOKKK BÜYÜK FEDEKARLIKLAR gerekiyor.
Ben burdan tüm İnsigniaTEAM ailesine seslenmek istiyorum
LÜTFEN! hayvanlar oyuncak değil...
Birkaç aylığına bakılıp zorlukları görülünce sokaklara atılan hayvanlara rastladım.
Onları alıp sokaklara bırakmayın. Çocuklar istiyor diyip satın almayın...
Onların psikolojik durumlarını bozmayın... Onlarda hastalanabiliyor, onlarında çeşitli sağlık sorunları olduğunu unutmayın, onlarda gezmek istiyor, onlarda sevgi istiyor... onların karşılıksız bir sevgileri vardır... Yemek verirsen yerler, su verirsen içebilirler. Sadece sana bağlılar..
Yaz geliyor. Havalar oldukça ısınacak, apartman kapı, merdiven altı veya bahçe önlerine büyük yoğurt kaplarına koyacağınız su ile, artan yemeklerinizi koyacağınız bir kap onları sevindirecektir. clapclap
Konuşulacak söylenecek çoook şey var ama... offf… offfff
Herşey gönlünüzce olsun
Sevgi ve saygılarımla
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Çok güzeller gerçekten, maşallah..
Benimde 13 yasinda kaybettigim bir kopegim vardı, kopekten çok kızımızdı. O kısımları yasayınca gercekten zor.. Ama gene de sevgileri bambaska birsey.. Allah sizinkilere saglik ve uzun ömür versin..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaEmre kardeşimin isteği üzerine
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
altındaki yazı başlığını buraya aktarıyorum. clapclap clapclap
Evet. gerçekten hayvana bakmak çok güzel birşey ama ÇOOOKKK BÜYÜK FEDEKARLIKLAR gerekiyor.
Ben burdan tüm İnsigniaTEAM ailesine seslenmek istiyorum
LÜTFEN! hayvanlar oyuncak değil...
Birkaç aylığına bakılıp zorlukları görülünce sokaklara atılan hayvanlara rastladım.
Onları alıp sokaklara bırakmayın. Çocuklar istiyor diyip satın almayın...
Onların psikolojik durumlarını bozmayın... Onlarda hastalanabiliyor, onlarında çeşitli sağlık sorunları olduğunu unutmayın, onlarda gezmek istiyor, onlarda sevgi istiyor... onların karşılıksız bir sevgileri vardır... Yemek verirsen yerler, su verirsen içebilirler. Sadece sana bağlılar..
Yaz geliyor. Havalar oldukça ısınacak, apartman kapı, merdiven altı veya bahçe önlerine büyük yoğurt kaplarına koyacağınız su ile, artan yemeklerinizi koyacağınız bir kap onları sevindirecektir. clapclap
Konuşulacak söylenecek çoook şey var ama... offf… offfff
Herşey gönlünüzce olsun
Sevgi ve saygılarımla
Yorum
-
R.I.P Lola. Bu da benim güzel kızımdı fakat 1 yaşında gece balkondan düştü kurtaramadım O günden beri çok korkuyorum yeni bir dost almak için eve çünkü 1 ay filan yemek yiyemedim yemek borusunda üzüntüden olan kasılmadan dolayı.
Goldenlere bende bayılıyorum çok uysal ve güzel varlıklar. Belli olmaz belki birgün kaybetme korkusunu yener arkadaş oluruz Bu aralar 10 tane köpek 3 tane kediye bakıyorum iş yerinde fakat sadece yemeklerını suyunu verıp yemek yerlerken sevme boyutunda.
2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Arkadaşlar bana lütfen kızmayın ama ben hayvanların hiç birini bir türlü sevemedim ne hikmetse helede ev beslemeye hayatda alışamam çok hijen hastalıgım var ama besleyen arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim çokda hayretle bakıyorum hayvanlara dokunamam bir seferimde korkumu tiksinmemi yenmek için dokundum günlerce ellerimi yıkamak zorunda kaldım piskolojik bir durum ellerim bileklerime kadar yağ olsa kapkara bir sıkıntı yok ama tüylü bir hayvan beni maf ediyor2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Emre benim durumum tiksinme dokunama ama şöylede bir durum var apt hayvan özellikle kedi köpek beslemeyi bir türlü anlayamıyorum o hayvana bir eziyet gibi geliyor komşulara verilen rahatsızlık oda ayrı bir durum ...
zorda bir hayvana yardım yapmak tabiki çok güzel bir durum ama ülkemizde yardıma ihtiyacı olan bir o kadar çokda insan var2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffKangal ya bahceli bir eve gecersem alacağım bakacağım tek cinstir muazzam bir köpek tebrik ederim çok güzel...
Yorum
Yorum