Bu da benim deli manyak, rottweiler olduğunun farkında olmayan fanatik GalataSaray 'lı biricik kızım
Hahaha bayıldım buna yaaa. Maşallah çok güzel köpek . Formada acccaayipp yakışmış. E tabi kız güzel, formanın renkleride muazzam olunca yapacak bişe yok yourock
Çok teşekkür ederim. Evet renkler yakıştı kızıma.. Asil renk ile asil köpek birleşince böyle bir poz meydana geldi
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Orjinal yazı sahibi: paTRiot
Bu da benim deli manyak, rottweiler olduğunun farkında olmayan fanatik GalataSaray 'lı biricik kızım
......
.......
Güven kardeşim, çok güzel bir dosta sahip olduğunu söyleyebilirim,
Cemil abicim teşekkür ederim. Elimden geldiği kadarıyla iyi bakmaya çalışıyorum. Aslında bir tane de erkek istiyorum ama arabanın benzini bunun maması veterineri masraflı oluyor. Kedilerle anlaşsa eve kedi doldurucam da sevmiyor. Kedinin maşallah hiç masrafı yok bu 15 kg mamayı 20 günde yiyor.
........
........
Cemil abicim teşekkür ederim. Elimden geldiği kadarıyla iyi bakmaya çalışıyorum. Aslında bir tane de erkek istiyorum ama arabanın benzini bunun maması veterineri masraflı oluyor. Kedilerle anlaşsa eve kedi doldurucam da sevmiyor. Kedinin maşallah hiç masrafı yok bu 15 kg mamayı 20 günde yiyor.
Belki biliyorsundur. Bir ara bende 2 köpek, 3 kedi vardı, artık 4 kedi var (sokakta baktığımız ise 10'a yakın) masraflarını bir tarafa bırakıyorum, manevi olarak beni çok mutlu ediyorlar...
Maneviyatı paha biçilemez zaten abi. eve glince insanın yorgunluğunu alıyor sinir stress bırakmıyor. iki de şebeklik yaparsa beni benden alıyor.
Senin nüfusu biliyorum abi oldukça masraflıdır. Ama işte bir tane daha alır da bakamazsam diye üzülüyorum yoksa mamasında değilim. Sorumluluk çok zor hayvanlar üzerindeki.
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum