Merhabalar. Sizi en yakın dostum, hayatım, yaşam amacım, moral kaynağım olan kızımla tanıştırmak istiyorum. Kendisi çok duygusal ve top delisi birisidir. Beni karşılıksız seven tek dostum... 1 Mart 2010 doğumlu...
NOT: Resimlerle çok uğraştım ama beceremdim. Normal boyut olarak yükleyemedim. Ne kadar ufaltsam da yine büyük oluyor. Adminimiz düzeltirse memnun olurum. Keyifli seyirler.
Merhabalar. Sizi en yakın dostum, hayatım, yaşam amacım, moral kaynağım olan kızımla tanıştırmak istiyorum. Kendisi çok duygusal ve top delisi birisidir. Beni karşılıksız seven tek dostum... 1 Mart 2010 doğumlu...
NOT: Resimlerle çok uğraştım ama beceremdim. Normal boyut olarak yükleyemedim. Ne kadar ufaltsam da yine büyük oluyor. Adminimiz düzeltirse memnun olurum. Keyifli seyirler.
Yok yok böyle bi güzellik hastayım bu rotlara en asil ırklardan biri Benim kızım rotlarla çok iyi anlaşır başta krkar ama sonra oyun oyun diye rotun peşini bırakmaz
En kısa zamanda Ankarada görüşelim
Evet çok asiller ama bir golden kadar da masum ve can dostudurlar. Benim kız böyle ufak tefek bir şey ama biraz agresif. Umarım anlaşırlar. Oyun oynamayı çok seviyor ama işte şu liderlik konusunda biraz tutucu. O da eğitim de oldu. ilk zamanlar çok korkaktı köpeklerden korkuyordu ama şimdi liderliği ele vermiyor.
Geldiğimde bnm kızla bir tanışın huyunu beğenirseniz müsait bir zamanda bir araya getirirz inşallah anlaşırlar. bizimkisi Ankara da çok yalnız. Hem arkadaş olurlar.
Yapılacak etkinliklerden birinide sevimli dostlarımızla paylaşamazmıyız?
Şirinlikleriyle süsledikleri o resimleri şimdiden merak etmeye başladım
Valla Dilara Arkadaşıma katılıyorum
Ahlatlıbelde veya seğmenler parkında bi pazar onlar için buluşabiliriz güzel bi etkinlik olur tamam çalışmalara başlıyorum
Benim dostlarım olan,
Duman (Soldaki, 1 yaşında) Salı günü geçirdiği bir ameliyat ile kısırlaştırıldı, Sağlık durumu oldukça iyi
Arap, (14 yaşında)
Yaklaşık 3 ay önce “Meme Tümorü” ameliyatı geçirmişti. Bugün yine “Meme Tümörü” nedeniyle ikinci bir ameliyat daha geçirdi. Toplam 6. ameliyatı oldu. Yaşlı olması nedeniyle oldukça tereddüt içindeydim ama şu anda sağlık durumu oldukça iyi
Sizlerle paylaşmak istedim.
Evet, çok güzel ve de çok akıllı kerata, bi de gece saat 01.30- 03.00 arası kapısı kapalı olan odanın önüne gelip beni uyandırmasa (içeride de Arap var)
Yorum