Tatlılıklara bak maşallah... İnsandan daha sadık bu canlılar... Bakkala gidip geleyim sanki 3 gün görmemiş gibi üstüme atlar bnm kız bi heyecan bi heyecan
bunlar can ya ben şu kadarını söyleyeyim en güzel olanı ne anneniz ne babanız ne çocugunuz ne eşiniz hiç kimse sizi bunlar kadar aynı heyecanla her gün aynı mutlulukla sevgiyle karşılamaz, karşılıksız sever bunlar tek istedikleri sizde onları sevin mamasını verin suyunu içirin çok değil onların duydukları sevgiye sadakate az bile,
her eve geldiğimde beni ilk defa görmüş gibi üstüme atlaması sanki aylardır görmemiş gibi peşimi bırakmadan yanımda gezmesi,
10 dakika markete gitsem gelsem yine aynı sevgi dolu bekleyişi ile beni kapıda karşılaması onların ne kadar sadık ne kadar sevgi dolu olduğunu anlatmaya değer...
yenge okumasın bunlar emre valla kavga çıkar evde ayıranda olmaz
Ahaha aa sıkı dövüşürüz biz Allah ne verdiyse kapılar felan kitlenir kaçan olmasın diye
yok kardeşim oda benim gibi bilir bizim her beslediğimiz hayvan bizim çocuğumuz gibi olur bizde benim söylediklerimi oda söyler
hayvan seven ve hayvana merhamet eden insandan korkmam, vicdanı olur çünkü... Sürüngenler ve böcekler haric her türlü hayvana bende bayılırım
"Yaradılanı severim yaratandan ötürü"
Gökhan kardeşim bende hayvan sevgisi insan sevgisinden bile daha ağır basıyor bazen sürüngen olsun böcek olsun ona zarar vermemek lazım o bile onun için en büyük iyilik onlar her türlü yaşar,
bende haz etmem belli bir boyutun altına inildiğinde ama onlarıda yaratan Allah...
ahaha iyiymiş valla Yok canım pigmelik değil olur mu öyle şey ülkemizin bayanlarının boy ortalaması o civarda diyerekten tevazu gösterip konuyu gecelim biz
Maşallah valla Hem güvenin hemde senin Rott'lar harika bakalaım bende alırım bu gidişle hemen bir tane ev bark hayvanat bahcesi oldu bizimde zaten
Yorum