Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Özel Dostlarımız

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: En Özel Dostlarımız

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: eeyore
    köpekler sahiplerine benzer derler de bende en son Rs gbi yürüyodum ) tanışırsanız işallah bigün anlarsın ne demek istediğimi bzm ayıyla alakalı
    Peki o zaman hazırlanayım bende o güne kadar
    rs te tek dikkat edilecek şey arkadaşın beygir bozması olup elinin ayarının olmaması onun haricinde insana bir sorun teşkil etmiyor ) ama pazar günkü toplantıya güven jubayı getirebilir ben bayramdan sonra alacağım rs i çiftlikten
    ~~MuGi~~

Yorum

köpekler sahiplerine benzer derler de bende en son Rs gbi yürüyodum ) tanışırsanız işallah bigün anlarsın ne demek istediğimi bzm ayıyla alakalı
      Peki o zaman hazırlanayım bende o güne kadar
      rs te tek dikkat edilecek şey arkadaşın beygir bozması olup elinin ayarının olmaması onun haricinde insana bir sorun teşkil etmiyor ) ama pazar günkü toplantıya güven jubayı getirebilir ben bayramdan sonra alacağım rs i çiftlikten
      İyi bende pek sorun teşkil etmiyorum o zaman seninde için rahat olsun
      Pazar gün olan buluşmaya sende Güven ile beraber mi geleceksin ?

Yorum

paşazademiz komplexine yenilirse peugeot la geliriz ama benim babaannemle babam teşrif ettiler ankaradaki evime onları atlatırda güven gelirse gelirim. "herkes insigniayla gidicek ben napçam pejoyla dedi" de onunki sanayiide ya
        ~~MuGi~~

Yorum

paşazademiz komplexine yenilirse peugeot la geliriz ama benim babaannemle babam teşrif ettiler ankaradaki evime onları atlatırda güven gelirse gelirim. "herkes insigniayla gidicek ben napçam pejoyla dedi" de onunki sanayiide ya
          Görüştük Güvenle böyle bir günde arabaların değil arabalardan salladığımız bayrakların önemi olacak bu nedenle seni ve Güven kardeşimi kesinlikle bekliyorum!!!

Yorum

Görüştük Güvenle böyle bir günde arabaların değil arabalardan salladığımız bayrakların önemi olacak bu nedenle seni ve Güven kardeşimi kesinlikle bekliyorum!!!
            çok sevgili babaannem (yaş 90) ve babacığımın hayırlı teşriflerinden ötürü bu sefer mazur görülmeyi isterim çünkü kendilerini evde bırakıp çıktığımda surat asıyorlar ama gelmeye çalışacağım
            ~~MuGi~~

Yorum

şimdiden hayırlı olsun abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                şimdiden hayırlı olsun abi
                Teşekkür ederim Onat kardeşim

Yorum

benimde muhabbet kuşlarım var rambo (sarı yeşil) ve sindy (yeşil) şun 7 tane yumurtaları var. oğluma yemek yedirmek için almıştık. şans muhabbet kuşları çok eş secerlermiş üremesi çok zormuş iyi tutturmuşuz. resim çememiyorum korkup yumurtalarını kırabilir. ama yavrularından istiyene insignia team ailesinden isteyene hediye verebilirim
                  2015 leon fr

Yorum

Kızımız Ankara kedisi. Otomobilde siyah, kedide beyaz )) kendisi çok yaramazdır. Evin içinde devamlı koşan, kapalı kapıları ittirip açan bazen işi abartıp kafa atarak açan bir kedidir. Adı da Şeker'dir Birkaç fotoğraf bende paylaşmak istedim. Yazın aşırı sıcaklarında bayılmış hali ve en sevdiği şey, balkondan kuşlara kesik atıp, saklanıp kuşları yakalamaya çalışmasını gösteren fotoğraflar

Şeker kuş avında...

Yorum

Şeker'e bayıldımmm yaaa olsada azcık öpsem mıncıklasam
                      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Göndereyim
                        Valla en tehlikeli 2 silahını kullanıyor oda, tırnakları ve dişleri )) bazen köpekleşiyor

Yorum

Evet Arkadaşlar En nihayetinde bu erken yaşta dede oluyorum
                          Kızım Diem 25 gün sonra doğum yapacak ortalama 6 ila 12 arasında bir yavru bekliyoruz valla çok güzel bir heyecan onun o sıkkın daralmış bunalmış sevgiye muhtac halini bir görseniz gülmekten koparsınız böyle güzel bişey olamaz
                          İnşallah yavruların resimlerini 20 gün sonra paylaşırım
                          Hayırlısı olsun aga inşallah sağ salim kayıp vermeden tüm bebişler doğar. İlk doğumsa annenin size çok ihtiyacı oalcaktır. Hasas olurlar bir de tavsiyem doğumdan sonra anneye emzirme döneminde muhakkak ama muhakkak yavru köpek maması almanız.

Juba anlaşabilse çok isterim yanına bir tane bebiş alayım ama işte bizim terminatör istemez.

Şimdiden maşallah diyelim hepsinin tüyü kadar ömrü olur inşallah...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
                            Göndereyim
                            Valla en tehlikeli 2 silahını kullanıyor oda, tırnakları ve dişleri )) bazen köpekleşiyor
                            valla çok makbule geçer) benim limonum kaçtı( siz iyi sahip çıkın yoksa çok özlersiniz... tırnaklarını kesmenizi tavsiye ederim geriye pamuk gibi patiler kalıyor
                            F30 Sport+

Yorum

Şeker'in videoları

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
                                Göndereyim
                                valla çok makbule geçer) benim limonum kaçtı( siz iyi sahip çıkın yoksa çok özlersiniz... tırnaklarını kesmenizi tavsiye ederim geriye pamuk gibi patiler kalıyor
                                hadiya yazık napar şimdi dışarlarda. Bizimki en fazla bir alt kata kaçıyor; kapıyı üstüne kapatınca koştura koştura geliyor korkudan Aşı zamanı veterinere kestiriyoruz, kendim de kesebilirim aslında ama; veterinerin dediği Ankara kedisi olduğu için hırçındır, bir kere kızarsa bir daha kesmek çok zor olur dediği için ellemiyorum bende. Eller jiletçi eli gibi oldu

Yorum

İşleniyor...
                                X