Duyuru

Collapse
No announcement yet.

motorsiklet

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: motorsiklet

yaşlandık bende motor yok malesef

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Abi maşallah Nazar değmesin..Çok yakın bir arkadaşımda Cbr 1000 rr var bi kaç kere arkasına binip yola gittik gerçek anlamda adrenalin budur her ne kadar tehlikeli olsada mükemmel bir zevk darısı başıma Kazasız belasız sürüşler diliyorum size..

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

alicim o motor eskidi bu yenisi cool cool cool cool urock urock

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Abi MAŞALLAH idealimdeki motor budur kazasız belasız sürüşler dilerim..Allah nazarlardan saklasın darısı başımıza)))

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Ben de şu an iki tekere hasret olanlardan birisiyim. Honda güvenli sürüş 2 ve 3 eğitimlerini aldım ve bir dönem her saniyesinden büyüf keyif alarak motorsiklet kullandım. Birtakım nedenlerden satmak durumunda kaldım. Motorsiklete bindikten sonra otomobili keyif amaçlı değil de sadece ulaşım amacıyla kulllanmaya başlamıştım, tüm sürüş karakterim değişmişti. Çünkü artık eskisi kadar tat vermiyordu otomobil Otomobil sürerken hiç hayallere , düşüncelere daldığımı bilmem ancak motorsiklet sürerken sanki ayrı bir dünyadasın. Ne trafik strese sokardı ne de diğer araç şöförleri. Motorsikler sürmek dinlendirirdi, kilometreler geçtikce , virajlar döndükçe hafiflerdim Rüzgarı hüssetmek, hakikaten özgürlüğü yaşatıyor insana iliklerine kadar..

Bir kaç tane motorum oldu ;

Honda cbf-150 ile başlangıç yaptım

Ardından Yamaha Fazer 98 bg. Bu geçiş biraz zorlamıştı beni, agresif gelmişti fazer

Bir Şubat ayı soğuğunda Kocaeliden kalkıp Gaziantepten Honda Varadero XL 1000 alıp, bir günde 1250 km yolu iki şöförle kat edip ertesi sabah işe gitmiştim

Veee en çok sevdiğim ve tadı damağımda olan, bir gün alırsam yine olmasını istediğim motorum Honda CBF 1000

2010 İnsignia Sports Tourer/ 1.6 Turbo / Siyah / Cosmo / 18" / DVD800 Navi /Panaromik Cam Tavan ----  Honda Accord 2.4 Executive

Yorum

Guzel bir seri olmus

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok iyi özetlemişsiniz.
                Hayırlısı olsun. Bir gün belki yine binmeye başlarsınız. hiho
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Guzel bir seri olmus
                  Aynen, özellikle sonu güzel oldu doyamadım valla

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  Çok iyi özetlemişsiniz.
                  Hayırlısı olsun. Bir gün belki yine binmeye başlarsınız. hiho
                  İnşallah, ben de bir gün yeniden olacağını düşünüyorum ama biraz zaman
                  2010 İnsignia Sports Tourer/ 1.6 Turbo / Siyah / Cosmo / 18" / DVD800 Navi /Panaromik Cam Tavan ----  Honda Accord 2.4 Executive

Yorum

Arkadaş, bu forumda benim eski damarlarıma dokunacak beni gaza getirecek gençliğimi hatırlatacak herşey var.
                    Lise yıllarımda ( yani 13-16 yaş arası) suziki GS125 ES vardı. Motorun üzerindeyken kendimi inanılmaz özgür hissederdim.
                    Motorsiklet bir araç değil bir yaşam tarzıdır bence. Hala ne hayallerim var ama arada motordan fazla sevdiğim 3 kız var. Eşim ve kızlarım. Ama içimde hala bir ukde var. Bakarsınız geri dönüveririm gençlik yıllarına.
                    Ayrıca belki forumdaşlarım kızar bana ama: motorun iyi olacak; onun zevkini değil insignia hiçbir araba vermez bence.
                    Aha şimdi kalkıp motor bayiine gidecem.
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

CBF 150 yine karşıma çıktı Bende cbf 150 ile başlamayı düşünüyorum bir ara. imkan olduğunda
                      InsigniaTEAM

Yorum

"Ayrıca belki forumdaşlarım kızar bana ama: motorun iyi olacak; onun zevkini değil insignia hiçbir araba vermez bence. " Sonuna kadar katılıyorum bu cümleye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          CBF 150 yine karşıma çıktı Bende cbf 150 ile başlamayı düşünüyorum bir ara. imkan olduğunda
                          Başlangıç için bence en ideal motor, hem vitesli kullanıma adapte oluyor insan hem de motor tepkileri ilk etapta yapabilecek hataları tölere edebiliyor. Alınan fiyata satılabiliyor hem de çok kısa sürede Her eve lazım bir tane

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            bu makinayı seviyorum yaaaaa hız yapmayım 15------20 gün binmesemde onun varlığı yetiyor yani bu iş kısaca anlatılmaz yaşanır
                            Abi süper bir yorum. motosiklet macerasına yeni başlayan birisiyim ama bu cümle benim aylardır neden bunu bu kadar istediğimi en iyi anlatan cümle oldu
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo 140 Hp Edition Elegance Paket + Stil Paket (White Angle)
                            2011 Toyota Avensis Elegance Extra
                            2009 Peugeot 407 Comfort (Black)
                            2013 Yamaha YZF R-125 Mat Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MESUT YAZICI
                              Başlangıç için bence en ideal motor, hem vitesli kullanıma adapte oluyor insan hem de motor tepkileri ilk etapta yapabilecek hataları tölere edebiliyor. Alınan fiyata satılabiliyor hem de çok kısa sürede Her eve lazım bir tane
                              Ybr de fena değil başlangıç için
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                                Orjinal yazı sahibi: MESUT YAZICI
                                Ybr de fena değil başlangıç için
                                abi bayağı araştırdımda genel olarak CBF > YBR durumu var
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X