İlki gümüş üzeri, siyah taşa dokunmak gerekir ama hematit yada onyx olabilir, ikincisi kültür incisi, üçüncüsü döküm gümüş, tabii yanılma payım var buradan zor
Evet Sedat hocam dediklerinde haklısın galiba ama siyah taşlı güm üş işleme değil galiba , incinin kültür versiyonu olduğunu öğrendik teşekkürler,döküm gümüş mü bilmiyorum ama çok hafif değişik süs tesbihi
İstanbula geldiğinde haber ver tesbihleri yanımda getireyim bir ekpertiz yaparsın artık sedat hocam
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Günümüzde hakiki deniz incisi yok gibi, kültür inciside sonuçta gerçek tabii ama insan eli yardımıyla oluşumu çok daha hızlı oluyor, yediğimiz balıklar gibi tabii bu gelişimde acil yurtdışı işim çıktı sonrada buraya dönmek zorunda kaldım yoksa kesin buluşmaya gelicektim, Ocak sonu Şubat başı gibi İnşallah
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Valla resmine bakarak tesbihin ne olduğunu anlıyorsunuz maşallah işinizde çok uzmansız bu yetenek oradan geliyor galiba şimdi soruları zorlaştıralım yeni tesbihlerim hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum
Bunlarda yeni tesbihlerim Naci hocam gaza getirdin beni
Geçtiğimiz Mayıs Ayı İçinde Erzurum Yakutiyedeki TAŞHAN'dan (RüstemPaşa Bedesteni) Almış Olduğum Tespihim. Yine Aynı Yerden Serçe Parmağı İçin Bir Yüzük.
Yorum