Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Canik TP9 Yada Stoeger 8000 F

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Canik TP9 Yada Stoeger 8000 F

Orjinal yazı sahibi: ratip
    Çocuk kilidi ne ola ki?
    Çocuk kilidini sanırım tabancatüfek.com sitesinde stoeger 8000 fl incelemesinde görmüştüm.
    Tetik, horoz, iğne tertibatı arasından geçirilen pilastik bir kablo. Mekanizma parçaları arasındaki bağlantıyı kestiği için silah çalışmıyor.
    Yani tabanca üzerinde bir parça değil. Sonradan takılan bir aparat.
    Çocuklu aileler için iyi bir özellik.

Yorum

glock mke de sugünlerde ve yaklasık 1 2 ay daha bulamayabilirsiniz pöh alım yapıtı onlara tedarik ediliyor silahlar istediğiniz kriterlere halen temiz ikinci el glock alın aceleniz yoksa birkaç ay bekleyin yakında ikinci el piyasasında olma ihtimali mevcut uygun fiyata bulursunuz çocuk kilidi vs var taşıması kolay diger söylediğiniz silahı baretta lisansıyla üretselerde çok bilmiyorum ancak yinede tecrübe edilmemiş silah tavsiye etmem sarsılmaza baktınız mı boyutu küçük olanları mevcut bende 2000mega var memnunum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
        glock mke de sugünlerde ve yaklasık 1 2 ay daha bulamayabilirsiniz pöh alım yapıtı onlara tedarik ediliyor silahlar istediğiniz kriterlere halen temiz ikinci el glock alın aceleniz yoksa birkaç ay bekleyin yakında ikinci el piyasasında olma ihtimali mevcut uygun fiyata bulursunuz çocuk kilidi vs var taşıması kolay diger söylediğiniz silahı baretta lisansıyla üretselerde çok bilmiyorum ancak yinede tecrübe edilmemiş silah tavsiye etmem sarsılmaza baktınız mı boyutu küçük olanları mevcut bende 2000mega var memnunum
        Sarsılmaz'ı av tüfeği üreticisi diye biliyordum. Tabanca üretimi yaptıklarını bilmiyordum. O yüzden pek bakmadım.
        Üretim yeri İzmir galiba. Bahsettiğiniz silahı sitesinden, forumlardan araştırayım.
        Silahınızın geri tepmesi, sesi, namlu yukarı hareketi vs. nasıl? Tabanca almak için acelem yok, bekleyebilirim.
        Tşk.

Yorum

Babamda browning var.Küçük,ergonomik ve sağlam bişeye benziyor.Bir inceleyin isterseniz.
          Benim arada sırada baktığım tabanca sig sauer.Ama hobi olarak silah almakla almamak arasında yaklaşık 1 senedir gidip geliyorum.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
            Babamda browning var.Küçük,ergonomik ve sağlam bişeye benziyor.Bir inceleyin isterseniz.
            Benim arada sırada baktığım tabanca sig sauer.Ama hobi olarak silah almakla almamak arasında yaklaşık 1 senedir gidip geliyorum.
            MKEK de Browning bulamadım. Tabancatüfek.com da Mega2000'i emniyet mandalından dolayı eleştirmişler.
            Sitede; yerlilerden Stoeger, yabancılardan Glock 19 beğeniliyor.
            Özellikle Glock 19'u öve öve bitirememişler. Çevremde de herkes Glock diyor. Fiyatı 6.000 Tl civarı.
            2. elde satmak istenirse hemen satılacağı söyleniyor. Yerlilerde ise verdiğin parayı unut diyorlar.
            Güvenlik açısından Glock19 Gen3'ü, Gen4 ten önde tutuyorlar.
            Acelem yok. Bekleyip bir Glock19 alabilirim. Ya da Stoeger de olabilir. İkisi de ihtimal dahilinde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: genc_avcI
              Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
              Sarsılmaz'ı av tüfeği üreticisi diye biliyordum. Tabanca üretimi yaptıklarını bilmiyordum. O yüzden pek bakmadım.
              Üretim yeri İzmir galiba. Bahsettiğiniz silahı sitesinden, forumlardan araştırayım.
              Silahınızın geri tepmesi, sesi, namlu yukarı hareketi vs. nasıl? Tabanca almak için acelem yok, bekleyebilirim.
              Tşk.
              Jo

Mega 2000 büyük bit silah taktik atışlarda kullanıyoruz biz bit sıkıntısı yok ama taşımak için İdeal değil eğer beklerim derseniz bence hiç uğraşmayın Glock alın geçin aradığınız özelliklere de en uygun olan o

Yorum

MKE de taksitli satış var mı acaba?

Yorum

emniyet mensubu bir tanıdık;

silah insana hayatında bir kere lazım olur o anda tutukluk yaparsa bir daha hiçbir işe yaramaz demişti.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben taşıma ruhsatlı zigana p 06 aldım glock a çok benziyor taşıma için uygun 600 gram fiyatı 1350 tl 8 taksit
                    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Ruhsata ne kadar ödediniz?
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

3100 taşıma için 250 hastane raporu için verdim
                        İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum