Öyle deyipte üzme beni kardeşim alınmış alınmıştır. Devir ekonomi devri bence çok güzel bir araba sıkışık trafik içinde birebir anladın sen onu. Fatih abi artık geçemez seni... haha haha haha
Öyle deyipte üzme beni kardeşim alınmış alınmıştır. Devir ekonomi devri bence çok güzel bir araba sıkışık trafik içinde birebir anladın sen onu. Fatih abi artık geçemez seni... haha haha haha
ne zaman geçiyordu ki? :=)
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
hayırlı olsun abi kazasız belasız inşallah
sıradakini tahmin edebilirmiyim? Citroen C1, Peugeot 107, Opel Agila, Hyundai i10, Fiat Panda, Twingo, Ford Ka... ihihi ihihi ihihi
[quote=cagri ]
hayırlı olsun abi kazasız belasız inşallah
sıradakini tahmin edebilirmiyim? Citroen C1, Peugeot 107, Opel Agila, Hyundai i10, Fiat Panda, Twingo, Ford Ka... ihihi ihihi ihihi
[/q
valla hatta özkan abiyle gittim insignia 1.6 t cosmo almaya ama lastikleri eski diye almadım yoksa beyaz bi insigniam olmuştu yine:S
bu arada tahminin için bişey demiyorum bende artık kendime şaşırıyorum ama bunu aldığımı dıuyunca en çok mehmet abi gülecek gibi
hayırlısı olsun.güle güle kullanın.kasa küçük olsada 1.6 dizel motor da küçümsenicek bir güç değil.babamın sıkça kullandığı bir söz vardır.at sahibine göre kişner.
Yorum