Duyuru
Collapse
No announcement yet.
''2016'' İNSİGNİA
Collapse
X
-
Ynt: ''2016'' İNSİGNİA
Birden BMW i8 canlandı gözümdeAudi BMW kırması olmuş. Tamponu abartılı buldum... Genel olarak hoş... Tabi doğruysa.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
http://i.hizliresim.com/AYDAp7.jpg
Şu fotoğraf 2009 yılından beri var, merak etmeyin böyle birşey gelmez
[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Füme olan yanlış hatırlamıyorsam 2007'de yapılmıştı, sadece çizim değil reel olarak da var ve üretilmeyecek bir prototip.
Diğerleri ise kimi sitede Monza, kimi sitede Insignia diye yayınlanıyor, o da prototip ama gelecek model hakkında bilgi veriyor tabiki
Beyaz olan Adam'dan kırma, çıkmayacak bir model.
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Enigma Verelim?? Camaro Niyetine...
http://www.carscoops.com/2012/03/ope...-based-on.html
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaChevrolet kardeşimiz zaten
Ama açık söyleyeyim bu consept çalışmalarının hangisi gelirse gelsin benim gözümde Calibra olacak. Umarum da Calibra adıyla çıkar. Efsanedir benim gözümde...
Omega da efsane benim için mesela... Umarım oda çıkar aynı adla ve İnsignia'nın abisi olarak.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum