ilgilenen arkadaşlar için bir çift 245 45 R 18 PETLAS marka. lastikler bir ay kullanılmıştır. aracımı sattıgımdan dolayı satıyorum. petlas marka. fiyat 350 TL
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satılık 245 45 R 18 Kış Lastiği
Collapse
X
-
Ynt: Satılık 245 45 R 18 Kış Lastiği
Orjinal yazı sahibi: destikendim sadece iki ön kış tipi ile gayette verimli kullandım. 4 kış lastiği hiç bir arabama takmadım daha.2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: destikendim sadece iki ön kış tipi ile gayette verimli kullandım. 4 kış lastiği hiç bir arabama takmadım daha.2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride
Yorum
-
Ben Erzurum'da yaşıyorum ve kış tecrübem çok fazla hatta burda kusura bakmayın ama benden daha çok karda araba kullanan belkide yoktur. Bir keresinde 4 lastiğide yaz lastiği olan araçla ön lastiklere zincir takarak yaptığım yolculukta araç 180 derece döndü ve zincirler sayesinde durdu, ön lastiklerde eğer zincir yerine kış lastiği olsaydı uçurumdan aşağı giderdim. Fakat 4 lastikte kış lastiği olsa idi hiç bir sorun yaşamadan yani kaymadan yoluma devam ederdim. Dolayısıyla 4 lastiğede kış lastiği gerekli.
2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride
Yorum
-
ben sarıkamışta arkalar kar tipi şahinle 8 ay karda günde 80 km yaptım zincirsiz. düzgün kullanmazsan 4 lastik kar tipi olsa 4 ünede zibcir taksan gene kaza olur. ben iki kastik satıyorum 4 satın almak isteyen 4 lastik satandan alır okadar basit
Yorum
Yorum