yazık bu paralara bu araç keşke insignia almak için 1 sene daha bekleseymişim.araçlarımızı yakında gazete promosyonu olarak kuponla vereckler o hale geldi artık.
hayIrlı satîşla
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
ewet arkadaşlar durum içler acısı. yaklasık 3 aydır nette satışta ilk fiyat 44000 den buraya düştüm ve hala arayan soran yok şaşırıyorum dogrusu km dusuk temiz anlamıyorm neden talep yok.. bu aracı bi alırken bı satarken sevınıo insanlar demişti arkadaş doğru sanırım...
ewet arkadaşlar durum içler acısı. yaklasık 3 aydır nette satışta ilk fiyat 44000 den buraya düştüm ve hala arayan soran yok şaşırıyorum dogrusu km dusuk temiz anlamıyorm neden talep yok.. bu aracı bi alırken bı satarken sevınıo insanlar demişti arkadaş doğru sanırım...
araç satarken fotoğraf ve potansiyel müşterilere verilecek güven çok önemli. bence daha özenli foto çekerek, plakayı da en azından açıklama kısmına yazarak satışı biraz daha hızlandırabilirsiniz.
birde arka camda ne varsa onu sökmeniz daha iyi olabilir araç bayideki haline ne kadar çok benzerse o kadar iyi.
edit: baktıkça aklıma geliyor, açıklamaya daha detaylı bilgi girip mesaj atma kısmını silmeniz de iyi olacaktır diye düşünüyorum. bunlarda güven kaybına sebep olur bence.
ben kendi kendime böyle düşüncemi belirttim ama tercih sizin yinede
Yorum