Duyuru

Collapse
No announcement yet.

satıyorumm :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• satıyorumm :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1637273/detay/

nakte sıkıştğmdan dolayı aracmı satma kararı verdim.. ilgilenen arkadaşlara duyrulur ..

Ynt: satıyorumm

Hayırlı Satışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı satışlar
      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

hayırlı satışlar
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Hayırlı satışlar .fiyat iyiymiş
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Neredeyse Vectra daha pahalı olacak
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

yazık bu paralara bu araç keşke insignia almak için 1 sene daha bekleseymişim.araçlarımızı yakında gazete promosyonu olarak kuponla vereckler o hale geldi artık.
                hayIrlı satîşla
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

ewet arkadaşlar durum içler acısı. yaklasık 3 aydır nette satışta ilk fiyat 44000 den buraya düştüm ve hala arayan soran yok şaşırıyorum dogrusu km dusuk temiz anlamıyorm neden talep yok.. bu aracı bi alırken bı satarken sevınıo insanlar demişti arkadaş doğru sanırım...

Yorum

umarım kısa zamanda satılır. hayırlı satışlar.
                       2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

hayırlı satışlar
                      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seb0
                        ewet arkadaşlar durum içler acısı. yaklasık 3 aydır nette satışta ilk fiyat 44000 den buraya düştüm ve hala arayan soran yok şaşırıyorum dogrusu km dusuk temiz anlamıyorm neden talep yok.. bu aracı bi alırken bı satarken sevınıo insanlar demişti arkadaş doğru sanırım...
                        araç satarken fotoğraf ve potansiyel müşterilere verilecek güven çok önemli. bence daha özenli foto çekerek, plakayı da en azından açıklama kısmına yazarak satışı biraz daha hızlandırabilirsiniz.
                        birde arka camda ne varsa onu sökmeniz daha iyi olabilir araç bayideki haline ne kadar çok benzerse o kadar iyi.
                        edit: baktıkça aklıma geliyor, açıklamaya daha detaylı bilgi girip mesaj atma kısmını silmeniz de iyi olacaktır diye düşünüyorum. bunlarda güven kaybına sebep olur bence.
                        ben kendi kendime böyle düşüncemi belirttim ama tercih sizin yinede
                        InsigniaTEAM

Yorum

FULL EDİTİON tanımı da kulağa pek güzel gelmiyor. Sonuçta full olanı Cosmo donanımdır.

Yorum

açıklama kısmı çok kısa olmuş, insana sıkıntıları var izlenimi veriyor.
                            Orjinal yazı sahibi: semih
                            FULL EDİTİON tanımı da kulağa pek güzel gelmiyor. Sonuçta full olanı Cosmo donanımdır.
                            arkadaşıma katılıyorum.
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

böyle full bi araç için az gibi geldi bana rakam...
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X