Geçen yıl, aralık ve mart aylarında kullandığım petlas marka 245*45*18 ölçülerindeki 4 adet lastiğim satılıktır, lastikler sıfır alınmış olup en fazla 6 bin km kullanılmıştır, fiyat olarak 650 lira düşünmekteyim, ilgilenen arkadaşlara istanbulda montajını ve balansını ücretsiz yaptırabilirim....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Petlas 245/45/18 Kış Lastiği...
Collapse
X
-
Petlas 245/45/18 Kış Lastiği...
Geçen yıl, aralık ve mart aylarında kullandığım petlas marka 245*45*18 ölçülerindeki 4 adet lastiğim satılıktır, lastikler sıfır alınmış olup en fazla 6 bin km kullanılmıştır, fiyat olarak 650 lira düşünmekteyim, ilgilenen arkadaşlara istanbulda montajını ve balansını ücretsiz yaptırabilirim....Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Petlas 245/45/18 Kış Lastiği...
hayırlı satışlar[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Ynt: Petlas 245/45/18 Kış Lastiği...
Orjinal yazı sahibi: izzetmemisaga önce bana söylüyosun sonrada satışa çıkarıyorsun ben alıyorum. fiyat pazarlık ödeme felan 1 hafta içinde en yakın zamanda yanına geliyorum haberin olsun.
hayırlı olsun ozaman, ben sana ilk sölediğimde net bi cevap vermemiştin, o yüzden konu açtım, sorun yok, beklerim, ne zaman taktırcan ?
Yorum
Yorum