Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA DİZEL ARACIMIN MAKUL SATIŞ FİYATI SİZCE NEDİR ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA DİZEL ARACIMIN MAKUL SATIŞ FİYATI SİZCE NEDİR ?

arkadaşlar 2011 insignia 130 hp 2.000 dizel otomatik elegance edition aracımı satmak isitiyorum.
    aracım kazasızdır. beyaz renkli olup 20.500. km dedir (18" orjinal jantlıdır. )
    Bu aracımı kaça satabilirim sizce makul fiyatı nedir.
    teşekkkürler...

Aşağıda aracımın ilanını yayınlıyorum bilginiz açısından

Opel İnsignia (Edition Elegance 2.000 cc 130 hp. CDTİ dizel tam otomatik)

2011 model - 20.500 km de- beyaz renkli

kazasız- boyasız- orjinal- km.si genelde şehirler arası yolda yapılmıştır. Araç hafta sonu kullanılmaktadır. (hafta içi resmi araç kullanıldığından). Araç kapalı garajda muhafaza edilmektedir. İçinde sigara içilmemiştir.

Tüm bakımları yetkili servisde (muğla opel ermaşta) yapılmıştır.

Trafiğe çıkış tarihi 01.07.2011 dir. (muayene tarihi 01.07.2014 dir)

Ekstra olarak fabrika çıkışı 18" jantı, cam filmleri, kauçuk ve orinal halı paspası ve bagaj havuzu mevcut. wsh
    İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
    "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Ynt: İNSİGNİA DİZEL ARACIMIN MAKUL SATIŞ FİYATI SİZCE NEDİR ?

aracın sıfır fiyatı 80000tl civarında geçen hafta forumdan oktay bey aracını satılığa çıkartmıştı. onun aracı 2012 model ve sunroof lu idi. ona ne kadar verdiklerini sormuştum bana en yüksek 72000tl fiyat verildiğini söyledi. o da vazgeçmiş . ama söylediğine göre 74000 fiyat gelseydi satacakmış istediği fiyaat gelmeyince satıştan çekti. yani 2012 ve sunrooflu araca 72 verildiğine göre sizin aracınızın değeri 65 - 70 000 tl arasında olur. internette 2011 ler 75000 e kadar çıkıyor ama gerçek fiyatı bana göre 65 - 70 arasıdır . ama bu işler şans işidir. gelir biri alırr gider...
    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Izzete katilyrm maalesef max ederi 67 olr gıbı

Yorum

sıfırı 80.000 tl olan insignia 65.000 tlye gidecekse, insgnia alırken sanırım 2 kez düşünmek lazım maad
        1 yaşındaki dizel passatların sıfır fiyatlarıyla mukayese yapınca gerçek ortaya çıkıyor maalesef
        İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
        "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

ewet 65 70 e cosmolar bıle mevcut gercektende cıddı deger kaybı var ben olsam orda 2010 model cosmo sunroflu bır araba var hemde manuel vıtes 70 verıcek yanı. ımkanım olsa alırdım.

Yorum

İşleniyor...
          X