arkadaşlar araclarımızın kıymetini bilelim 2 gün sahibinden de yayında kaldı aracım(vitrin ilanı falan da değil promosyonda değil standart para ödemeden açılan ilan )ile 30000 km de 1,6t cosmo idi ve SATILDI ..kesinlikle ucuzda gitmedi hakkı olan bir paraya satıldı siz değerli arkadaşlarda sakın değerinin altında vermeyin mutlaka satılıyor ve kim ne derse desin bilen biliyor değerini 1 telefon görüşmesinde olay bitti
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2 GÜNDE İNSİGNİA SATILDI
Collapse
X
-
Ynt: 2 GÜNDE İNSİGNİA SATILDI
arkadaşlar 2011 insignia 130 hp 2.000 dizel otomatik elegance edition aracımı satmak isitiyorum.
aracım kazasızdır. beyaz renkli olup 20.500. km dedir (18" orjinal jantlıdır. )
Bu aracımı kaça satabilirim sizce makul fiyatı nedir.
teşekkkürler...İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı
Yorum
-
Aşağıda aracımın ilanını yayınlıyorum bilginiz açısından
Opel İnsignia (Edition Elegance 2.000 cc 130 hp. CDTİ dizel tam otomatik)
2011 model - 20.500 km de- beyaz renkli
kazasız- boyasız- orjinal- (plaka özellikle açık bırakılmıştır. gerek servis, gerekse tramer kayıtlarından gerekli sorgulama yapabilirsiniz. Araç istenen ustaya/servise gösterilebilir)
km.si genelde şehirler arası yolda yapılmıştır. Araç hafta sonu kullanılmaktadır. (hafta içi resmi araç kullanıldığından). Araç kapalı garajda muhafaza edilmektedir. İçinde sigara içilmemiştir.
Tüm bakımları yetkili servisde (muğla opel ermaşta) yapılmıştır.
Trafiğe çıkış tarihi 01.07.2011 dir. (muayene tarihi 01.07.2014 dir)
Ekstra olarak fabrika çıkışı 18" jantı, cam filmleri, kauçuk ve orinal halı paspası ve bagaj havuzu mevcut.İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oguzhand09arkadaşlar 2011 insignia 130 hp 2.000 dizel otomatik elegance edition aracımı satmak isitiyorum.
aracım kazasızdır. beyaz renkli olup 20.500. km dedir (18" orjinal jantlıdır. )
Bu aracımı kaça satabilirim sizce makul fiyatı nedir.
teşekkkürler...www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: armoni15arkadaşlar araclarımızın kıymetini bilelim 2 gün sahibinden de yayında kaldı aracım(vitrin ilanı falan da değil promosyonda değil standart para ödemeden açılan ilan )ile 30000 km de 1,6t cosmo idi ve SATILDI ..kesinlikle ucuzda gitmedi hakkı olan bir paraya satıldı siz değerli arkadaşlarda sakın değerinin altında vermeyin mutlaka satılıyor ve kim ne derse desin bilen biliyor değerini 1 telefon görüşmesinde olay bitti2012 1,3 ASTRA J BEYAZ
Yorum
-
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tabiki hakkında bir paraya satılmalıydı ne çektim alana kadar beyazını bul içini bej olsun bayi bilmez satmayı araç yeni çıkmış satış danışmanı toy sadece süslenmeyi biliyor boya kalınlığı bilmez dur bakayım der yarım saat telefonda sorar zaten o anda iptal oldu boya kalınlığından sonra,,, satıcının içi kibo agacı ıvır zıvır araba yeni çıkmış satan bilmiyor alan zaten bilmez sonunda teslim almıştım onca zorluktan sonra tabiki düşük ücrete vermemeliydim nasipmiş iyi bir paraya gitti allah herkese sornsuz tiçaret yaptırsın...satması basittte şimdi ne alıcaz nasıl olacak ama son şans belkide gene İNSİGNİA insignia anlatılmaz yaşanır ..arkadaşlar..sıralama 1-c180 amg 2-320 d 3**insignia ama kesinlikle flexiride**2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
-
c180'i ikinci el düşünürseniz mutlaka yeni turbo motoru alın. eski blueefficency olanlara göre hem yakıtı daha az hem de daha performanslı.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratipc180'i ikinci el düşünürseniz mutlaka yeni turbo motoru alın. eski blueefficency olanlara göre hem yakıtı daha az hem de daha performanslı.2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaAudi A4 2.0 tdi
Bu aracıda seçenekleriniz arasına eklemenizi tavsiye ederim, gerek dizayn gerek donanım olarak yeterli bir araç bence2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
Yorum
-
pek yakında yeni mazda 6 demişsiniz bende autoshow da çok beğendim martta satışa çıkacağını söylediler fiyatlar makul olur umarım...
Orjinal yazı sahibi: armoni15Orjinal yazı sahibi: opelmaniaAudi A4 2.0 tdi
Bu aracıda seçenekleriniz arasına eklemenizi tavsiye ederim, gerek dizayn gerek donanım olarak yeterli bir araç bence'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
Yorum