Duyuru
Collapse
No announcement yet.
opel ınsıgnıa sport navogasyon 18 jant opc on arka tampon
Collapse
X
-
Ynt: opel ınsıgnıa sport navogasyon 18 jant opc on arka tampon
Cosmo ve Sport donanım arasında yakıt farkı yoktur.
Bu arada açıklamalara bakınca kendimi Utku abinin ilanına bakıyormuş gibi hissettim[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Hayırlı satişlarHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
tork dahamı fazla :SBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
ılanın tek kelıme htası yok yakıtı 9.5 lıtre cıvarı ne yaparsan yap 10 demıyor etrafımdakı ınsıgnıalar10.5 ın altına dusmuyor bunun mutlaka bır nedenı vardır degılmı.recore koltuga gelıncede aracım spor paket vede sport paketlerdekı koltukların ne oldugunu arastırın bence klasık ınsıgnıa koltugu degıl bılıyorsanız bu temızlıkte bu dolulukta bu fıyatta arac bulmanız ımkansıza yakın burası ınsıgnıa hakkında bılgısı olan ınsanlarla dolu bılıyordum...
Yorum
-
Akın bey haklısınız aracınızın kötü olduğunu söyleyen yok yanlış anlamayın fakat verdiğiniz bilgiler yanlış , öncelikle sport paketteki koltuklar ergonomik spor koltuk olarak geçiyor. Recaro koltuklarda sadece opc ile satılıyor ( yanlış bilmiyorsam 2 adet recaro koltuk fiyatı bile 20000,- üzerinde ) ayrıca fabrika verilerinde sport paket insignia ile diğer paket insignia'lar arasında yakıt tüketimi farkı( olsa belirtilmez miydi) belirtilmemiş. Sizce sizin aracınız daha az yakıyorsa opel sadece sizin araçtan üretmezmiydi?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
bayıye gıdecek ve soracaksın recore koltuk ıstıyorum dıye sana secenek olarak bu koltukları sunacaklar dıgerlerı bambaska onlar yarıs koltugu ve sadece orjınal opclerde var oda zaten fıtaını bılıyorsunuzdur. bunlar gunluk kullanım ıcın urtılen koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: akin2468bayıye gıdecek ve soracaksın recore koltuk ıstıyorum dıye sana secenek olarak bu koltukları sunacaklar dıgerlerı bambaska onlar yarıs koltugu ve sadece orjınal opclerde var oda zaten fıtaını bılıyorsunuzdur. bunlar gunluk kullanım ıcın urtılen koltuklar
Ergonomik spor DERİ koltuk opsiyon fiyat farkı 4200,- civarı bu fiyata recaro falan yok yani
http://www.opel.com.tr/content/dam/O...01.11.2012.pdf
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: akin2468burası ınsıgnıa hakkında bılgısı olan ınsanlarla dolu bılıyordum...
sitemizde Utku abi vardı (2009 Sport donanım) yakıt tüketimi 16 litreydi
9,5lt tüketimi 10litre yapmak benzinli araba için zor birşey değil, işte ilanınız böyle abartmalarla dolu olduğu için göze batıyor ve bunları belirtmeye çalışıyoruz.
aracınızın ne yakıtı düşük nede torku yüksektir. sıradan bir 1.6T işte.
Sport donanımın farkı;
ergonomik spor koltuklar standart
flexride standart
krom pedallar standart
spor şasiye sahip ve edition-cosmo donanımlara göre 1cm daha alçak
perfore deri direksiyon standart
aklıma gelenler bunlar.
ilanınızdaki sarı zeminli yazıyı da Utku abiden almışsınız
Orjinal yazı sahibi: akin2468bayıye gıdecek ve soracaksın recore koltuk ıstıyorum dıye sana secenek olarak bu koltukları sunacaklar dıgerlerı bambaska onlar yarıs koltugu ve sadece orjınal opclerde var oda zaten fıtaını bılıyorsunuzdur. bunlar gunluk kullanım ıcın urtılen koltuklar
sizin koltuğunuz "Multi-Contour" olarak geçer.
site üyesi olmasaydınız ilanınızı "yorumsuz ilanlar" konusunda görebilirdikInsigniaTEAM
Yorum
-
Gerekli aciklamalari diger uyeler yapmislar.
Buradaki en temel nokta,sizin koltuklariniz her Sport donanimdakiyle ayni
Torkunuz daha yuksek degil sayili ozel uretim hic degil.
Normal bir Insignia sahibisiniz,eger siz bugune kadar bu sekilde bilip,kullanip,bu sekilde anlattiysaniz acikcasi uzuldum.
2015 BMW F30 M Sport
Yorum
Yorum