Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Telefonumla Ayrılık Vakti..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Telefonumla Ayrılık Vakti..

Merhaba abi ve kardeşlerim , Sony Marka Xperia Ray Telefonumu satmak istiyorum. sahibinden'de ilan açmadım daha ilerleyen zamanlarda belki açarım ama forumda satsam benim açımdan daha kolay olacağı düşüncesindeyim

Ufak bi tanıtım geçeyim

8-9 Ay Kadar Önce Aldım Faturası ve Garantisi var , 1 GHz Tek Çekirdekli İşlemci 340 Mb RAM ve Android'in son çıkardığı 4.0.4 sürümünü kullanıyor.
    Düz kullanımda/Hafif oyunlarda bir sıkıntısı yok hatta 4.0.4'den 2.3.4'e düşürebilecek olsam satmam bile. Ama ben beceremedim alacak sahibi değiştirmek isterse uğraşabilir elimde rom ve programlar var..

Telefon + Kulaklık (Arızalı Serviste Değişimi Yapılabilir) + Şarj Aleti + Garanti Belgesi + Fatura Şeklinde vereceğim

Evet kullanımdan dolayı oluşan çizikler mevcut aldıktan 1 ay sonra ekran filmi yaptırdım ama derin çizikler değil kesinlikle uzaktan görünmeyen kılcal çizikler. Bide arka kapak plastik olduğu için kronik bir soyulma problemi var.

Şarj kullanıma göre maksimum 3 gün gidiyor (hiç elleşmezseniz 4 gün).Benim kullanımımla 9-10 Saat gidiyor (3.5G Sürekli Açık, Ekran tamamen parlak) kullanıyorum.

Eğer isteyen olursa mesaj yoluyla iletişime geçebilir. Aklımda fiyat yok ama 500den aşağı veremem gibime geliyor..Ek olarak IPhone 3GS 8 veya 16 GB ile (Sadece IPhone 3GS 8 veya 16 GB ile) olur , üste kalanı tamamlarım.
    Resimler birazdan sizinle..
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Telefonumla Ayrılık Vakti..

Ben 650 liraya sıfırını aldım iki hafta evvel... keşke bu ilanı evvelden vereydin seninkine de bakardık
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Ynt: Telefonumla Ayrılık Vakti..

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
      Ben 650 liraya sıfırını aldım iki hafta evvel... keşke bu ilanı evvelden vereydin seninkine de bakardık
      Tüh tüh tüh 2 aydır satmayı düşünüyorum
      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
      X