Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Petlas Kış LAstiği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Petlas Kış LAstiği

MErhabalar...
    Hastane müdürümüz de İnsigniasını sattı. Geçen yıl alıp toplamda 500 km civarı yol yaptığı 4 adet PETLAS 245 45 18 kış lastikleri satılıktır. İStediği fiyat 600TL dir.
    İlgilenen arkadaşlara duyrulur.
    Teşekkürler...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Ynt: Petlas Kış LAstiği

hayırlı satışlar abi..
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Hayırlı satışlar.Fiyat uygunmuş...

Yorum

TEşekkür ediyorum...

Yorum

hayırlı satışlar, fiyat oldukça uygun, sıfırı şuan 1150-1200 cıvarı...

Yorum

fiyat çok iyi bizde bulsaydık az kullanılmış iyiydi.. 225 55 17 ebatlarında petlas 4 adet 920 tl'ye aldım. fazla değildir umarım.

Yorum

Aslında ben düşünebilirim.lastikler tamir falan gormemistir sanırım.malatya darendeye gonderme durumu nasıl olur.bide pazarlık sünnettir fiyatta bişeyler olabilirmi

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

kacırmayın alın 8 derecenin altında gerekli çünkü 4 mevsim lastikler sertleşiyor fren mesafesi uzuyor illaki kar gerekmiyor kış lastikleri için 8 dercenin altında gerekli kasım ayında arca takıp martta yada nisan ayında çıkarırsınız..ben aldım daha kullanmadımn ama çok araştırdım
                2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

ŞAnlı Bey lastikleriniz hayırlı olsun Memnun kalacağınızdan ve her karlı havada araç kullanırken beni anacağınızdan eminim
                  Bu lastikleri de geçen yıl kışın sonuna doğru almıştık müdür beye o da aracını satınca bunlar da bizde kaldı .
                  Orjinal yazı sahibi: armoni15
                  kacırmayın alın 8 derecenin altında gerekli çünkü 4 mevsim lastikler sertleşiyor fren mesafesi uzuyor illaki kar gerekmiyor kış lastikleri için 8 dercenin altında gerekli kasım ayında arca takıp martta yada nisan ayında çıkarırsınız..ben aldım daha kullanmadımn ama çok araştırdım

Yorum

Mustafa Bey lastiklerde tamir işlemi falan sözkonusu değil inanın lastikleri güzelce yıkayın sıfır diye satılabilir. PAzarlık işine bişey diyemeyeceğim zira lastikler benim değil. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum ama yine de bir sorayım. PM den tel gönderirseniz direkt olarak sizi aratabilirim.
                    KArgo her yere gidiyor sorun olmaz. Ortalama 70-80 TL hatta belki daha az bile olabliyor.
                    Orjinal yazı sahibi: mustafa
                    Aslında ben düşünebilirim.lastikler tamir falan gormemistir sanırım.malatya darendeye gonderme durumu nasıl olur.bide pazarlık sünnettir fiyatta bişeyler olabilirmi

Yorum

Arkadaslar lastikler dun Malatyadan Mustafa hocama satilmistir. Tesekkurler...

Yorum

İşleniyor...
                      X