Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SATILIK K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNSİGNİA İÇİN COLD AIR İNTAKE KIT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SATILIK K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNSİGNİA İÇİN COLD AIR İNTAKE KIT

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
    Bunda sinirlenecek birsey yok ben sadece astra gtc ye dedigin kit icin fiyat aldim hatta senin kiti almayi dusunuyorduk fiyat aldigim yer 250 dedi sadece bu .bi arada ostime gelip bir cayimi icerseniz seve seve yardimci olurum. Hatta kn kutu ici icinde fiyat aldim istanbulda ve cogu yerde 155 iken onada 135 lira fiyat aldim size maliyeti illaki dediginiz rakam dir eyvallah ama utku abide beni iyi tanir sirf killik olsun diye yazmam yani bu rakami yada fiyat dusurmek icin yanlis anlasilma olmasin ben sanayideyim sonucta bu suna benzer ben utku abinin yaptirtigi fiyattan diş yaptirabiliiyim mesela saygilar
    dostum sen söylemişsin zaten . o dediğin astra için . benim kit astraya olmuyor zaten. daha öncede astradan müşteri çıktı ,olmuyor dedim. bu insignia için olan kit dolayısı ile her şeyi ile farklı.
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

güncelmi?
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

güncel mi acaba?
        1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
          güncel mi acaba?
          Yok maalesef, sattık ürünü ..
          180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

hayırlı satışlar
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
            X