Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı satıyorum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracımı satıyorum...

Arakadaşlar aracımı takasa verip sportage almış bulunuyorum. Ama insignia ailesine aynen devam buna emin olun.
    Bakalım biraz SUV deneyimi yaşayayım sonrasında muhtemelen tekrar dönerim diye tahmin ediyorum.
    Saygı ve sevgiyle...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan güzel bir araç almissin.

Yorum

hayırlısı olsun...

Yorum

hayırlı ugurlu olsun abı kazasız belasız kullanmak nasıp etsın cem abı

Yorum

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Epey tereddüt etmiştim insignianın üzerine ama o kadar da değilmiş. Şimdilik epey keyifli geliyor en azından...

Yorum

Hayırlısı iyi gunlerde kullanın. Insignia takas fiyatı ne oldu?
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Takas fiyatı 50 civarında oldu ama inanın 45 in üzerinde veren hiç olmadı. İlanı özellikle kaldırmadım bakalım kim arayaca diye bekliyorum. İnsanın canı sıkılıyor bu kadar güzel bir aracın bu kadar ucuza gitmesi ve milletin burun kıvırmasına. OPAL de bir araç gösterdiler 2009 model 35 binde 42 ye verdik alan yok falan diye. Dediklerine göre 16T satışları da epey yavaşlamış.
                Lap ciki demekten başka çare yok. Ama insignia dönüşüm için de hoşuma gitmiyor değil hani
                Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                Hayırlısı iyi gunlerde kullanın. Insignia takas fiyatı ne oldu?

Yorum

Aslında dikkat edip hemen satmak yerine beklemek avantajlı oluyor.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aknxxx
                    Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Korandoda ciddi sürüş sorunları var.her koreli gbib fren ve sürüş açısından sorunlu olabailecek araçlar olduğu dergi testlerinde belirtiliyor...
                    Utku

Her korelide fren sorunu olduğunu nereden çıkardın

Sana bir tavsiyede bulunayım..

Sportage testi..

Frenlerini test et özellikle..

Eğer yne bu yorumu yaparsan ben arabalardan hiçbir şey anlamıyorum..

Ben bu araçların hepsini test ettim..

ix35 ile sportage aynı zaten..

Farkları ise;

ix35 azıcık daha ferah bir iç mekan sunuyor...

Tasarım olarak ix35 daha yuvarlak, Spo daha keskin hatlara sahip.. ve gündüz ledleri fantastiko

Captiva biraz hantal gibi ama yol tutuşta bir sıkıntı görmedim.. test esnasında çok zorladım.. hele bir otoban yoncasında çok zrolamama rağmen ısrarla kaymadı.. araç 140-150 Km den sonra çok yavaş hızlanıyor.. ama frenleri iyi..

Korando motor için ısrarla mercedes motoru kullanıyoruz diyor motor iyi olabilir ancak donanım çok kötü..

Aracın tasarımında da yarım kalan birşeyler var gibi.. ve tabiki 2. el... Maalesef kesinlikle elinizde kalacak bir araç

Jeep Compass konusunda bilgim yok ama Jeep ailesinin üvey evladı gibi geldi hep bana..

Son not: en az 20 farklı araba denedim geçen hafta yeni arabamı alana kadar...

içlerinde fren konusunda en iyisi sportage idi.. Denemeden karar vermeyin derim

Akın kardeşim öncelikle ben datası olmayan hiçbir şeyle ilgili sallamam. yorumlarımda da referans olark Autocar,Auto moto show gibi yurt dışı destekli dergileri gösteririm. Ayrıca dediğin arabaları ve daha ötelerini çok kullandım. Benim tecrübelrim de tersini söylüyor...Ayrıca unutma ki fren performansı birebir lastikle de alakalı yani kullanılan arabalar aynı yanlız fren hisleri aynı olmayablir... Bu nedenle burdan hiçbir şekilde sallama yorum yapmıyoruz... Ayrıca araba testleri ben çıktım kullandımla da olmuyor sevgili kardeşim

Yorum

Cem hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. 2.eli sıkıntılı olsada yolda her gördüğümde yine dönüp tekrar bakıyorum insignia'ya. Ama aynı şekilde sportage'da çok beğendiğim bir araç. Şekil şemal 10 numara. Bir ara şöyle detaylı bir incelemenide yazarsan çok seviniriz.
                      2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Cem abi yeni gordum hayirli olsun umarim memnun kalirsiniz suv kullanmak biraz degisiktir alisirsaniz suv disinda birsey kullanamazsiniz

Yorum

İşleniyor...
                        X