Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı satıyorum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracımı satıyorum...

Herkese teşekkürler arkadaşlar. Ama bir fikir verin yahuu Szice hangisi tercih edilir.
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Captiva. Ardindan tiguan, ardindan ix35 veya sportage

Yorum

Hayırlı satışlar uzun süren insignia macerasının ardından insanın biraz değişiklik araması kaçımılmaz, hatta bu yenilik arayışları çerçevesinde, ismini saydığınız değişik araçları denemek, ve yine bu araçların farklı türde olmasından kaynaklı bir takım özellikleriyle geçici olarak tatmin olmak olası..YAlnız şunu söylemeden edemeyeceğim, daha üst sınıf ve kalitede bir araç olmadıkça, kendinizi maksimum 2 gün içinde " nerede benim insigniam" afakanları içerisinde bulmanız kuvvetle muhtemel

İnsignia sonrası insanı anca "safkan premium" araçlar kesiyor.. bu araba adama zorla çıta yükselttirir anlayacağınız demedi demeyin
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Insigniadan sonra orta Suvlar sizi kesmez biraz seğmenti yükseltmeniz lazım Q5/Bmw lere bakın derim yakışır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlısı olsun.
            Jepp Compass'tan kesinlikle uzak durun, güvensiz bir araç.
            Hyundai İX35 ve sportage uzun ömürlü, canlı ve keyifli araçlar, fakat kalite her uzakdoğulu gibi biraz düşük.
            Captiva heybetli ve geniş bir araç, fakat yol tutuşu beni çok tedirgin etti.Soğudum araçtan.
            Bir arkadaşımın babasında tiguan dizel var.araçtan memnun fakat VW'nin parçası çok pahalı ve elektronik arıza da verebiliyor, açıkçası şans lazım biraz.
            Farklı bir alternatif ararsanız ssangyong'ları öneririm.alan ve kullananlardan şikayet edenini duymadım.Özellikle korando güzel bir araç(yol tutuş, performans, sorunsuzluk açısından)
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Korandoda ciddi sürüş sorunları var.her koreli gbib fren ve sürüş açısından sorunlu olabailecek araçlar olduğu dergi testlerinde belirtiliyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Korandoda ciddi sürüş sorunları var.her koreli gbib fren ve sürüş açısından sorunlu olabailecek araçlar olduğu dergi testlerinde belirtiliyor...
                Korandoyu ben kullanmadım.Kullanan bir arkadaşım var çok memnun, babasında da actyon vardı. Arkadaşın önceki arabası hyundai sonata idi.
                Ayrıca babamın bir arkaşında 1990 model musso ssangyong vardı. 20 yıla yakın kullandı.Çok memnundu. Satıp fluence aldı .Fluence ile virajda spin atınca onu da satıp BMW aldı, onu kullanıyor şimdi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Utku

Her korelide fren sorunu olduğunu nereden çıkardın

Sana bir tavsiyede bulunayım..

Sportage testi..

Frenlerini test et özellikle..

Eğer yne bu yorumu yaparsan ben arabalardan hiçbir şey anlamıyorum..

Ben bu araçların hepsini test ettim..

ix35 ile sportage aynı zaten..

Farkları ise;

ix35 azıcık daha ferah bir iç mekan sunuyor...

Tasarım olarak ix35 daha yuvarlak, Spo daha keskin hatlara sahip.. ve gündüz ledleri fantastiko

Captiva biraz hantal gibi ama yol tutuşta bir sıkıntı görmedim.. test esnasında çok zorladım.. hele bir otoban yoncasında çok zrolamama rağmen ısrarla kaymadı.. araç 140-150 Km den sonra çok yavaş hızlanıyor.. ama frenleri iyi..

Korando motor için ısrarla mercedes motoru kullanıyoruz diyor motor iyi olabilir ancak donanım çok kötü..

Aracın tasarımında da yarım kalan birşeyler var gibi.. ve tabiki 2. el... Maalesef kesinlikle elinizde kalacak bir araç

Jeep Compass konusunda bilgim yok ama Jeep ailesinin üvey evladı gibi geldi hep bana..

Son not: en az 20 farklı araba denedim geçen hafta yeni arabamı alana kadar...

içlerinde fren konusunda en iyisi sportage idi.. Denemeden karar vermeyin derim

Yorum

hocam merhaba ben 5.5 senedir jeep compass kullanıyorum 2007 de sıfır aldım her bakımdan çok memnunum ancak donanım olarak insigniayı tutmaz,98bin km.yaptım bakımdan bakıma servise gidiyorum bilgin olsun,kışın jeep yazın insignia kullanıyorum ocaktan beri sevgilerimle
                    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
                      hocam merhaba ben 5.5 senedir jeep compass kullanıyorum 2007 de sıfır aldım her bakımdan çok memnunum ancak donanım olarak insigniayı tutmaz,98bin km.yaptım bakımdan bakıma servise gidiyorum bilgin olsun,kışın jeep yazın insignia kullanıyorum ocaktan beri sevgilerimle
                      Kullanan daha iyi bilir tabii hocam. Benim bir arkadaşımda vardı pek beğenmedim, ayrıca çarpışma testlerini izledikten sonra epeyi soğudum araçtan

Yorum

Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Hakikaten beni tek düşündüren şey insignia sonrası çıtanın çok yükselmesi. Eğer insignizm olmasaydı ve 3 yıldır binmiyor olsaydım bu sınıf arabalara sanırım ağzımın suyunu akıtarak binebilirdim. Ama şimdi bir müddet sonra yavan gelecek gibi bir his içindeyim. Valla benimde gözüm aslında premium araçlarda özellikle Fatih hocamın dediği gibi Q5 e de baktım ama ne ikinci elde nede sıfır olarak uygun değil. Kesenin ağzını epeyce açmak gerekecek. 120000 altına bulamadım. O da beni biraz zorlar yada en azından o kadar vermek istemiyorum araç için bu yıl.
                        Onun dışında mesela spo için yaklaşık 1-2 saat test sürüşü yaptım, epeyde zorladım aracı sürüş keyfi olarak hiç de yaban atılır gibi değil. Tek sıkıntı insignia sonrası performans ve malzeme kalitesi. Yoksa donanım ve sürüş keyfi oldukça tatminkar geldi bana. Alıpta sonradan sıkarsa bilmiyorum tabi. Bir de insignia takasına girersek üzerine cüzi bir miktar verince iş bitecek.
                        Bakalım şimdilik Spo önde gibi.
                        Ssang hiç denemedim ve aklımda olan bi araç ta değil ama bakılabilir. Çok teşekkürler...
                        Ferhan Abi jeep kompas dediğiniz gibi tip olarak özellikle hoşuma gidiyor ama donanım insignia üzerine hakikaten yavan kalıyor. Ama hala aklımın bir ucunda duruyor. Özellikle motor performansı ve yakıt konusunda tercih edilebilir...
                        İ X 35 doğru biraz daha geniş ama malzeme kalitesi spodan 1 adım geride gibi duruyor ve tabi dizayn. Mesela 45-50 yaş için çok iyi gider ama spo adı gibi daha spor bir dizayna sahip. Mesela deri döşeme var sözde ama sponun kumaş döşemeleri daha iyi duruyor.
                        Hepsinin üzerine aslında söylenecek şey; insignia hakikaten çok kaliteli bir araç. Onun üzeirne araç beğenmek bence çok zor. Ama şu opelin politikaları malesef aracın 2. elini bitirmiş durumda. İçler acısı. Bu kadar güzel arabanın bu kadar ucuza gitmesi yazık demekten başka bişey gelmiyor insanın içinden.
                        Saygı ve sevgiyle...

Yorum

temiz bir araç, alanı memnun eder, hayırlısıyla satılır inşallah.

Yorum

İyi dilekleriniz için teşekkürler...
                            Orjinal yazı sahibi: roxybaybee
                            temiz bir araç, alanı memnun eder, hayırlısıyla satılır inşallah.

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Hayırlı olsun
                                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                                X