Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı satıyorum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracımı satıyorum...

Merhabalar...
    Arkadaşlar aracımı satmaya karar verdim. Sahibinden de ve birkaç araç sitesinde ilanı mevcut. 52 yazdım ama hatrı sayılır bir indirim de yapabilirim. Doktordan çok temiz Bilmiyorum doğru mu ediyorum ama SUV crossover tarzı bişey arıyorum. İlk çıktığı günden beri insignia kullanıyorum, 2. insigniam artık biraz değişiklik istedi canım sırf o yüzden.
    Tam olarak da karar vermiş değilim tam olarak ne alacağıma. Üzerine çok ta para vermek istemiyorum. 10-20 gibi bir rakam verip bişeyler alayım diyorum.Bu konuda da önerilerinizi bekliyorum.
    0 yada 2. el olarak kafamdaki alternatifler: Sportage 1.6 benzinli ( 1 gün kadar kullandım oldukça dolu bir araç donanım olarak insigniayı aratmaz bence ama motor zayıf.), i X 35 ( Neredeyse sportage ile aynı birkaç artı eksisi mevcut ama bayiyi oldukça iyi tanıyorum fiyat daha uygun), Tiguan 1.4 TSI performans insigniayı aratmıyor ama yakıt biraz fazla sanırım. ( Sıfırına 4-5 ay gün verdiler klasik Wv tarzı). Birde Jeep compass 2.0 dizel var 2010 model benim aracın üzerine küçük bir miktar fark verip takasa girebiliyorum. Yakıt konusunda çok iddialı, performans fena değil sürüşü zevkli ama donanım çok zayıf kalıyor insignia sonrası.
    Siz ne dersiniz? Her zamanki gibi sizin görüşleriniz benim için değerli.
    Bu arada aracımı satıyor olmam bişey değiştirmeyecek. Ben yine en az gnde 2 kez burayı ziyaret edeceğim muhakkak. İhtiyacı olan herkese doktor abisi kardeşi arkadaşı olarak elimden gelen desteği vereceğim Elimden gelen derken yanlış anlaşılmasın haha
    Saygı vesevgiyle...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97033286/detay
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Ynt: Aracımı satıyorum...

hayırlısı olsun cem abi zaten tanıdığım kadarı ile deli dolu sürüşünüz yok en azından suv konforu yaşayın

Yorum

Hayırlı satışlar.
      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Hayırlısı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun...
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Hayırlı olsun
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Hayırlısı .....
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

hayırlı satışlar Cem abi..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hayirli satislarl! Ancak fiyat bana ucuz geldi...bu arada bu araclardan en cok tiguani tutarim...bunlara ek kesinlikle Captiva derim...

Yorum

bir ara mazda cx5 e bir bakın derim özellik olarakta çok iyi bilinen bir model değil çünkü bir kaç aylık model ...
                      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Cem Captiva iyidir,test ettim.onayladim.Fakat tekrar insigniaya geri dondum.Simdi sira sende
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Doktorum Allah gonlune gore bir arac versin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hayırlı satışlar
                            2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                              hayırlısı olsun cem abi zaten tanıdığım kadarı ile deli dolu sürüşünüz yok en azından suv konforu yaşayın
                              Dediğin gibi onat çım pek deli dolu kullanmıyorum aslında. Arada delirdiğim olmuyor değil ama o da arabadan kaynaklanıyor birz
                              Çok teşekkürler...

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              Hayirli satislarl! Ancak fiyat bana ucuz geldi...bu arada bu araclardan en cok tiguani tutarim...bunlara ek kesinlikle Captiva derim...
                              Walla Utku bence de uygun ama ikinci elde insignia felaket yahu. Birinci aracımı istemeden sattığım için bu tarz muhabbetlerle pek muhattap olmamıştım ama şimdi kimle konuşsak binbir tane şey söylüyor. Hele takas deyince aman aman. Şu ana kadar 45 in üzerine pek kimse çıkmadı. Gerçi gerçek bir alıcı ile de karşılaşmadım ama bakalım. Bayilerin çoğu biz 2. el insignia almıyoruz diyorlar. Sanki kendi arabaları altın tövbe tövbe. Hayırlısı beklemedeyim şimdilik. Tiguanı ben de istiyorum sanırım ilk tercihde şu an o var. 2. olarak da sportage. Hayırlısı

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                              Cem Captiva iyidir,test ettim.onayladim.Fakat tekrar insigniaya geri dondum.Simdi sira sende
                              Doğru Bülent hocam senin izinde ilerliyoruz bakalım. SEdandan ST ye sonra SUV en son yine insignia ya dönecez sanırım...
                              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                              X