Duyuru

Collapse
No announcement yet.

beyaz MELEğimle ayrılık vakti geldi çattı... 2011 EDİTİON ELEGANCE PAKET DVD NAV

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: beyaz MELEğimle ayrılık vakti geldi çattı... 2011 EDİTİON ELEGANCE PAKET DVD NAV

Kesinlikle katılıyorum. Benzinli hemen hemen hiçbir araba şehir içinde az yakmaz (hem de 180 hp). Arkadaşımda 1.4 TSI Golf vardı 122 hp'lik, şehir içinde 9'un altına düşmedi hiç derdi. Üstelik Diyarbakır trafiği sıkışık değildir. Bu demektir ki 1.4 TSI istanbul trafiğinde 10-11 litre rahat yakar. Sanırım insignia sahipleri dışında yakıttan bu kadar şikayet eden yoktur. (hemen hemen rakipleriyle aynı yakmasına rağmen) Haliyle arabanın kötü reklamı oluyor. Gördüğüm kadarıyla insigniaların 2. elinin kötü olmasının tek sebebi insignia sahipleri.

Yorum

Ynt: beyaz MELEğimle ayrılık vakti geldi çattı... 2011 EDİTİON ELEGANCE PAKET DVD NAV

Hayırlı satışlar..
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Murat , Onder ve adamsapple kardeslerim bu konuyu konusmaktan yoruldum ama bazi arkadaslar baska birsey bilmiyor.Surekli ayni muhabbet yok 0,5 litre niye daha fazla yakiyor...ya birseyi olmayan bassanda biryere kadar giden passatin yakit tuketimini elli kere soyledik hala daha azyakiyor diyorlar...Nerdeyse ayni yakit tuketimi ile daha donanimli , daha guclu ,bastinmi giden , daha luks ve daha sekilli bir arabaya bineceksin ona ragmen aracini kotuleyecksin...El nsaf ya gercekten el insaf....Vallahi ben artik karar verdim buralardan vw ni ovenlere cevap bile yazmayacagim...Hele o kadar parasi olup da golf alacagina İnsignia alip buradan arabasini kotuleyenlerle muhabbet bile etmeyecegim...Birileri cikip da ama onlar boyle dusunuyor demsesin cunku bunda ciddi bir ardniyet var...Datalar ortada ve hala bu konusuluyorsa sorun var demektir....Ki bu satirlari ortalamasi yazilim ,filtre, egsoz , downpipe, cat iptali nedeniyle ortalamsi 15 litrenin altina inemeyen bir olarak yaziyorum..Bu da snirim normaldir!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            az yakmasını istiyorsanız tüplü şahine binin
            O bile 40 kuruşa yakın yakıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

utku abi bunu diyen arkadaşlar gidip bir test sürüşünde insignialarını kullandıkları gibi kullansınlar bu passatlarını kaç yakacak görsünler şahsen 1.4 160 lık CC ile 10.8 tüketim elde ettim oda çok kasmadan ankarayı bilenler doğuş otonun sürüş güzergahı doğuş otodan eskişehir yolu kavaşağına ve oradan kolumana kadar olan ve sıkışık trafiğe sahip olan bir yerdir buna rağmen insignia varsın çok yazsın....
              + passatın 1.4 tsi modeli ile kıyaslasak kıyaslasak 1.4 insignia yı kıyaslarız ki burada muharrem kardeşimiz sağolsun ne kadar az yaktığını biliyoruz

alın bunlarda passatıyla sorun yaşayanlar:
              http://www.passatturkiye.com/motorla...i-dsg-7-a.html
              http://www.passatturkiye.com/motorla...bozuluyor.html
              http://www.passatturkiye.com/motorla...r-arizasi.html

Yorum

Bana da ilham verdin Murat.
                Insigniateam'de hedef araçlarımızı vasıta olarak kullanarak daha kaliteli daha guzel bir yaşam sürmektir. Dostluklarımızı geliştirip pekiştirmektir.
                Sırası gelir araçlarımıza ozen ile ilgileniriz. Sirası gelir muhteşem geziler ve etkinlikler yaparız.
                Sosyal sorumluluklarımızı icra edeiz. Tartışıp sorunlarımıza çözümler bulmaya çalışırız.
                Biliyoruz ki ureticilerin amacı yeni urunler sunarak devamlı onları satın almamızdır. Ancak ne yarar bir araç eger ki dostlar ile toplanıp iyi ve yararlı zaman geçirmiyorsak.
                Gidip guzel ve kaliteli yaşam suremiyorsak. Şahsen bizim etkinliklerdeki muhabbet ve güç birliği ve doyurucu ruh halini hiç bir lux araç dolduramaz.
                Bilgisayarlarımızdan veya ceplerimizden buraya ulasıp güzel bir dünyaya ulaşıyoruz.
                Ayırıca bizi takip eden binledce ziyaretçiye ulaşıp güzel paylasımlarda bulunuyoruz. İyi bir toplum modeli oluşturuyoruz.
                Yani aslı olan sürdürdüğümüz yaşam kalitesidir. Aracın kendisi değil. Çünkü onun ruhu ve canı yoktur
                Varmış gibi düsünursek yanılırız. Ancak araçlarımızın luxunu ve konforunu kullanaak hedeflerimize ve yaşamımıza deger katmalıyız. Aksi halde onlar bizi hiç bir zaman %100 yeterli olamaz. Hep bir sonraki modele odaklanırız. Eskiden insanlar bir maldan memnun ise onunla uzun kullanır ayrılmazlardı. Şimdi ise imkanlarımız arttıkça sıkintıdan bile değiştiriyoruz....
                Sorulması gereken soru şu . Mallar mı bizi yönetiyor biz mi onları. !
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Herkese teşşekkür ederim inşallah hayırlısıyla satarız insignia ailesine birini daha kazandırırım.Yalnız satıyorum diye arabayı kötülemem insignia on numara bir araçtır görüntüsü şekli duruşu asaleti yeter.bu paraya bu konfor bedavadır bence.Satmamdaki neden gelecek olursak Jeep almayı düşünüyoruz yüksekten takılalım biraz dedik sizinde yardımınızla inşallah yeni sahibini bulacağına inanıyorum saygılar sunuyorum herkese.
                  2011/OLİMPİK BEYAZ 1.6 TURBO 180 HP. 18'' janT Edition Elegance Paketi/      NAVİGASYON &GERİ GÖRÜŞ KAMERA...              INSIGNIA
                  BEYAZ MELEK   222...LANDRENZO LPG POWER

Yorum

İşleniyor...
                  X