Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık 2011 Opel Insignia 1,6 NB 180 HP Turbo Sıfır Kokusu Hala İçinde

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SATILIK 2011 OPEL INSIGNIA 1,6 NB 180 HP TURBO SIFIR KOKUSU HALA İÇİNDE

Orjinal yazı sahibi: eugur
    Ben hiçbir navigasyon sisteminde, belirttiğin plastik çerçeve farklı renk olmaz diye biliyorum. Olsaydı zaten emin ol o sistemi alıp taktıran olmazdı diye düşünüyorum. Resimde flaş ışığının yansımasından kaynaklı olarak öyle görünmekte.
    yanlışınız var farklı renkte.araçlarımızda iki renk iç döşeme var ve plastiklerde buna göre renk değiştirmekte.içi bej olanların konsolları vs. kahverengi, içi siyah olanların ki ise siyah renktedir.sizin çerçeveyi yanlış takmışlar. pek dikkat edilmeyince belli olmaz.

Yorum

Arkadaslar bugün saat 16:30 itibariyle aracımın satışı için kaporasını almış bulunmaktayım.
      Allah kısmet ederse en kısa sürede yine bir beyaz insignia turbo 180 hp. ile aranıza dönmek
      en büyük istegim. Mesajıma ilgi gösteren, cevap veren herkese ayrı ayrı
      teşekkür ediyorum. Allah hepimizin istediği herseyi gönlüne göre versin. Ayrıca tüm insigniateam
      aile üyelerimizin hayırlı bir Ramazan geçirmesini diliyorum.
      Fiyat olarak merak edenler olacaktır belirttiğim fiyata (53000 TL), gercekten kullanıcısına gitme konusunda ilk adımı attık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eugur
        Arkadaslar bugün saat 16:30 itibariyle aracımın satışı için kaporasını almış bulunmaktayım.
        Allah kısmet ederse en kısa sürede yine bir beyaz insignia turbo 180 hp. ile aranıza dönmek
        en büyük istegim. Mesajıma ilgi gösteren, cevap veren herkese ayrı ayrı
        teşekkür ediyorum. Allah hepimizin istediği herseyi gönlüne göre versin. Ayrıca tüm insigniateam
        aile üyelerimizin hayırlı bir Ramazan geçirmesini diliyorum.
        Fiyat olarak merak edenler olacaktır belirttiğim fiyata (53000 TL), gercekten kullanıcısına gitme konusunda ilk adımı attık.
        Hadi hayırlı olsun...

Yorum

Teşekkür ederim Cemil bey. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun dedik olur inşallah.

Yorum

hayırlı olsun. site üyesine mi satıldı acaba?
            InsigniaTEAM

Yorum

Ynt: Satılık 2011 Opel Insignia 1,6 NB 180 HP Turbo Sıfır Kokusu Hala İçinde

Hayırlı olsun,alanada satana da ..
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Teşekkür ederim Çağrı ve Bülent bey. Malesef ki site üyesine satılmadı.
                Ama büyükçekmece de lastik bayisi olan bir arkadaşa satıldı. Arabayı bilen, seven bir kişi ve binmek için
                aldı. Gözüm arkada kalmadı. Pazartesi allah kısmet ederse devir işlemlerini yapacağız. Her ikimiz içinde hayırlısı olsun.

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun

Yorum

Herşeyin hayırlısı diyerek başladığım İnsignia maceramı yine herşeyin hayırlısı diyerek noktaladım. Aracın devir işlemlerinide bitirdik.Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun.

Yorum

Hayırlı olsun Erdem bey
                      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

iki tarafada hayırlı uğurlu olsun.
                           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                        X