Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SIFIR GİBİ INSIGNIA EDITION 17" JANT+KAR LASTİĞİ+KAUÇUK PASPAS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SIFIR GİBİ INSIGNIA EDITION 17" JANT+KAR LASTİĞİ+KAUÇUK PASPAS

Merhaba arkadaşlar,

27.12.2010 tarihinde başladığım Insignia sevdamı 09.07.2012 tarihiyle üzülerek ve arkasından içli içli bakarak sonlandırdım Sigara içilmemiş arabamı alan kişinin giderken arabada sigara içeceğini bilmek bile beni üzdü Ama hala açılış sayfam www.insigniateam.com İşimin yoğunluğu sebebiyle çok aktif bir üye olamasam da, bilgilerini esirgemeyen sitedeki herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

2009 model beyaz bir Q5 2.0 TFSI 211 BG buldum, Allah nasip ederse onu alacağım. Ancak 19" jantlı Insignia için aldığım be bir kış kullandığım tertemiz 17" orijinal Edition jant takımını, bir kış kullandığım Kumho KW17 225x55R17 97V(V hız endeksi 240 km/h limitlidir) kar lastiklerini ve 04.02.2012 tarihinde Ankara Opal faturalı Insignia logolu orijinal kauçuk paspasları, alıcı sıcak bir şehirde yaşadığından indirim karşılığında satmadım. Jant ve paspaslar sıfır gibi tertemiz ve lastikler de 7-8 mm civarında dişe sahip. İlgilenenler için ilanın adresi aşağıda.

Selamlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3313059/detay/

Site üyelerine 1.000 TL olarak satış yapabilirim.

Ynt: SIFIR GİBİ INSIGNIA EDITION 17" JANT+KAR LASTİĞİ+KAUÇUK PASPAS

Hayırlı müşteriler inşallah tez zamanda satarsınız.
    Opel Astra > Opel Vectra > Kia Sorento > Opel İnsignia

**** 2012 Opel İnsignia 2.0 CDTİ 130 bg Edition Elegance ****

Yorum

Orjinal yazı sahibi: doganbey1
      Hayırlı müşteriler inşallah tez zamanda satarsınız.
      Teşekkürler, inşallah. Sizce fiyat nasıl?

Yorum

Hayırlı satışlar...

Yorum

Pek anlamam fakat 4 jant + 4 kar lastiği + 4 kauçuk paspas. Jantlara 150 desek 4 tanesi 600 tl yapar. Lastikler içinde 150 tl dersek oda 600 yapar. Paspaslar da 200 lira etse. Yapar 1400 tl 100 lirada iskonto payı olabilir.
          Opel Astra > Opel Vectra > Kia Sorento > Opel İnsignia

**** 2012 Opel İnsignia 2.0 CDTİ 130 bg Edition Elegance ****

Yorum

hayırlı satışlar
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

aracınızı satarken süreci yakından takip edebildim. Mükemmel ötesi aracınızı satmada yaşadığınız sıkıntının; insanların yakıt tüketimiyle alakalı önyargısından kaynaklandığını düşünüyorum. Özel değilse; 50bin istiyordunuz aracınız için indirim yaptığınızdan bahsetmişsiniz ne kadara alışverişi sonlandırdınız? bu arada yeni aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Yorum

hayırlı satışlar
                2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: albundy
                  aracınızı satarken süreci yakından takip edebildim. Mükemmel ötesi aracınızı satmada yaşadığınız sıkıntının; insanların yakıt tüketimiyle alakalı önyargısından kaynaklandığını düşünüyorum. Özel değilse; 50bin istiyordunuz aracınız için indirim yaptığınızdan bahsetmişsiniz ne kadara alışverişi sonlandırdınız? bu arada yeni aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
                  Aracımı 49.000 TL'ye arkasından baka baka teslim ettim. Geçen hafta cuma günü İstanbul'a Q5 bakmaya gittim, adam sadece iki arka kapı boyalı demişti, her iki taraf önden arkaya boyalı çıktı Hala tabanwaya devam ediyorum anlayacağınız. Allah'tan eşimden arada sırada 308 hdi arabasını kullanmak için izin koparıyorum da ihihi ayaklarım yerden kesiliyor, hem de neredeyse dolmuş parası kadar mazotla işimi görüyor.

Yorum

50 bin bile şaka gibi bir fiyattı 49 bine hayretler içinde baka kaldım. bunda opel türkiyenin fiyat politikasıda rol oynuyor sanırım. garantisi devam eden 19inch li cosmo insignia 49 bine; satın alana piyango vurmuş gibi birşey. umarım sizin arabanız kadar uygun fiyatlı ve temiz bir Q5 bulursunuz.

bu arada bir yerden alacağım vardı ve hala alamadım ama geçen hafta içerisinde babam ve annemle ankaradan çeşmeye olan araba seyahatimizde yoldan geçen beyaz bir insignia üzerine sizin araçtan babama bahsettim o da alacağın gelince bana ödersin ben sana vereyim diyerek, ankaraya dönünce sizinle konuşmamı önerdi. eve gelince ilk işim interneti açıp ilanınıza bakma oldu ama bulamadım. sonra bu ilanınızı gördüm biraz üzüldüm ama hayırlısı olsun. sadece küçük bir anektoddu sizinle paylaşmak istedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: albundy
                      50 bin bile şaka gibi bir fiyattı 49 bine hayretler içinde baka kaldım. bunda opel türkiyenin fiyat politikasıda rol oynuyor sanırım. garantisi devam eden 19inch li cosmo insignia 49 bine; satın alana piyango vurmuş gibi birşey. umarım sizin arabanız kadar uygun fiyatlı ve temiz bir Q5 bulursunuz.
                      Bugün 10. gün oldu hala kafama yatan bir şey bulamadım. İstanbul'daki Q5 söyledikleri gibi temiz olsaydı keşke hemen alıp mutlu mutlu binecektim. Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın derler ya, tam o durumdayım. İnternetten araba bakacağım diye zaman zaman işe de kendimi veremiyorum :/ Gerçekten de Insignianın en iyi alternatifi yeni bir Insignia galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msaltin
                        Merhaba arkadaşlar,

27.12.2010 tarihinde başladığım Insignia sevdamı 09.07.2012 tarihiyle üzülerek ve arkasından içli içli bakarak sonlandırdım Sigara içilmemiş arabamı alan kişinin giderken arabada sigara içeceğini bilmek bile beni üzdü Ama hala açılış sayfam www.insigniateam.com İşimin yoğunluğu sebebiyle çok aktif bir üye olamasam da, bilgilerini esirgemeyen sitedeki herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

2009 model beyaz bir Q5 2.0 TFSI 211 BG buldum, Allah nasip ederse onu alacağım. Ancak 19" jantlı Insignia için aldığım be bir kış kullandığım tertemiz 17" orijinal Edition jant takımını, bir kış kullandığım Kumho KW17 225x55R17 97V(V hız endeksi 240 km/h limitlidir) kar lastiklerini ve 04.02.2012 tarihinde Ankara Opal faturalı Insignia logolu orijinal kauçuk paspasları, alıcı sıcak bir şehirde yaşadığından indirim karşılığında satmadım. Jant ve paspaslar sıfır gibi tertemiz ve lastikler de 7-8 mm civarında dişe sahip. İlgilenenler için ilanın adresi aşağıda.

Selamlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3313059/detay/

Site üyelerine 1.000 TL olarak satış yapabilirim.

Güncelleme ile beraber Ramazan ayınızı da kutlamış olayım.

Selamlar.

Yorum

Merhabalar Mehmet bey,
                          Öncelikle arabanızın satışının hayırlı olmasını dilerim. İnşallah isteğinize göre bir araba bulabilirsiniz.
                          Satış halen güncelse, belirtmiş olduğunuz jantlar, lastikler ve paspas ile ilgilenebilirim.
                          Müsait olduğunuzda görüşebilirsek sevinirim. Sizleri müsait bir zamanda arayacağım
                          (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Merhaba Murat Bey,

İlandaki telefonumdan ulaşabilirsiniz.

Yorum

17'' jant, karlastiği ve kauçuk paspaslar tarafımızdan alınmıştır. Mehmet bey ilginiz için çok teşekkür ederim.
                              En kısa zamanda Ankara'ya gelerek hem sizler ile tanışmış oluruz hem de malzemeleri alırız.
                              Bolu gibi bir yerde kar lastiği olmadan 245'lik lastikler ile kış geçirmek gerçekten bir kabus.
                              Kösele ayakkabı ile karda yürümek gibi birşey.
                              Bu forumu hayata geçiren ve foruma katılan tüm arkadaşlara buradan tekrar çok teşekkür ederim.

(14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

İşleniyor...
                              X