Merhaba,
Bundan 3 ay önce Opel Gedizler'den 2011 model (Sıfır km) olarak aldığım aracımı satıyorum. Satma sebebim, profesyonel iş hayatıma 5-6 ay ara vermiştim, bu süre içinde bana keyif verecek Insignia'mı satın aldım. Düşündüğümden daha kısa bir sürede kafama uygun işi buldum. Şirket aracım olacağı için ve eşimde düz vites kullanamadığından satmaya karar verdim.
Aracın özellikleri özetle;
Nisan 2012 trafiğe çıkışlı 2011 model Insignia 1.6 180hp Cosmo + Stil paketli (Flexride şasi, 18 jant vb.)
Füme renkli
Arkada çift egzost çıkışlı
Sadece 3.000 km'de
Sıfırdan farksız lafı az kalır, sıfır !!!
2014 Nisan'a kadar garantili ...
Not: Karter koruması Opel Gedizler'de teslim almadan önce takıldı ve boya koruması da orada yapıldı.
Aracın fiyatı: 59.000 TL
Forumdan ilgilenen biri olursa küçük bir pazarlık yapabiliriz.
Cep numaram: 0532 271 08 14
Sevgiler, Saygılar.
Bundan 3 ay önce Opel Gedizler'den 2011 model (Sıfır km) olarak aldığım aracımı satıyorum. Satma sebebim, profesyonel iş hayatıma 5-6 ay ara vermiştim, bu süre içinde bana keyif verecek Insignia'mı satın aldım. Düşündüğümden daha kısa bir sürede kafama uygun işi buldum. Şirket aracım olacağı için ve eşimde düz vites kullanamadığından satmaya karar verdim.
Aracın özellikleri özetle;
Nisan 2012 trafiğe çıkışlı 2011 model Insignia 1.6 180hp Cosmo + Stil paketli (Flexride şasi, 18 jant vb.)
Füme renkli
Arkada çift egzost çıkışlı
Sadece 3.000 km'de
Sıfırdan farksız lafı az kalır, sıfır !!!
2014 Nisan'a kadar garantili ...
Not: Karter koruması Opel Gedizler'de teslim almadan önce takıldı ve boya koruması da orada yapıldı.
Aracın fiyatı: 59.000 TL
Forumdan ilgilenen biri olursa küçük bir pazarlık yapabiliriz.
Cep numaram: 0532 271 08 14
Sevgiler, Saygılar.
Yorum