Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SATILIK COSMO FAR!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SATILIK COSMO FAR!!!!!

ben gecen hafta aracimi satin aldigim bayiye gidip AFL istedigimi belirttim. uygulamada skinti olmadigini fakat arac muyanesinde problem yasanacigini soyleyip tavsiye etmediler. Bu dogrumu gercekten? Sorun cikmiyorsa ben de talibim farlariniza.
    Bu arada Murat bey siz nerden edinmistiniz AFL'yi. Uygulamayi yetkili servistemi yaptirttiniz?
    Insignia 1.4 T Panacotta Gri, Elagance Edition + Sunroof paketi + Cyclone Navi + 18"

Yorum

eger ds2 ampül takarsanız aynı olur ama xenonlada kulamabilrsiniz size kalmış bence pek bir fark yok aydınlatmada

Yorum

eger ds2 ampül takarsanız aynı olur ama xenonlada kulamabilrsiniz size kalmış bence pek bir fark yok aydınlatmada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gudi15
          ben gecen hafta aracimi satin aldigim bayiye gidip AFL istedigimi belirttim. uygulamada skinti olmadigini fakat arac muyanesinde problem yasanacigini soyleyip tavsiye etmediler. Bu dogrumu gercekten? Sorun cikmiyorsa ben de talibim farlariniza.
          Bu arada Murat bey siz nerden edinmistiniz AFL'yi. Uygulamayi yetkili servistemi yaptirttiniz?
          yok bir sorun çıkmıyo kac tane arkadaşım götürdü sonrada mercek yaptırıp hepside hafif kusurlu geçti

Yorum

Arkadaşlar ben bu tip uygulama yaptım biliyorsunuz. Bu uygulamada sorun uzunların aktivasyonu.Bu far sisitemi öyle düz akımla çalışmıyor .Sürekli değişen sinyalizasyonla çalışıyor. yani o kadar kolay değil. uzun aktivasyonu için farın içinin açılması gerekiyor ve bu da benim istediğim bir şey değil. Ben de d2s xenon var philipsin...Normale göre çok daha kuvvetli beyaz yanıyor. Ancak uzunları hala halledemedik.Kardeşim yurt dışından döndü ve bu konuya eğilecek. Kendisi eletronik muhendisi ve bu konuda kesinlikle elektronik işi elektrik değil. Bu arada yapabilirsek direksiyon sensörünü de aktive edip sağa sola viraj aydınlatmasını da yapacağız....Yanlız servsin deiği gibi kolay birşey değil...far açılmadan yapamazlar uzunu ve de bu da buyuk sorun....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Arkadaşlar ben bu tip uygulama yaptım biliyorsunuz. Bu uygulamada sorun uzunların aktivasyonu.Bu far sisitemi öyle düz akımla çalışmıyor .Sürekli değişen sinyalizasyonla çalışıyor. yani o kadar kolay değil. uzun aktivasyonu için farın içinin açılması gerekiyor ve bu da benim istediğim bir şey değil. Ben de d2s xenon var philipsin...Normale göre çok daha kuvvetli beyaz yanıyor. Ancak uzunları hala halledemedik.Kardeşim yurt dışından döndü ve bu konuya eğilecek. Kendisi eletronik muhendisi ve bu konuda kesinlikle elektronik işi elektrik değil. Bu arada yapabilirsek direksiyon sensörünü de aktive edip sağa sola viraj aydınlatmasını da yapacağız....Yanlız servsin deiği gibi kolay birşey değil...far açılmadan yapamazlar uzunu ve de bu da buyuk sorun....
              Bence forumdaki edition sahipleri birleşip serdar99 bey e edition alsınlar, o nasılsa rahat duramaz onu bi şekilde orijinal halde halleder))))
              F30 Sport+

Yorum

hayırlı satışlar
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

güncell

Yorum

Şehir neresi???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
                      Şehir neresi???
                      istanbul

Yorum

Çalıştırabilecek bir usta bulabilsem hemen alacağım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bende almak istiyorum ama nasıl çalıştırıcaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                            farlar alınıp takılcak sadece başka bişeyi yokki

Yorum

uzunlar , kısalar , hemen tak çalıştır oluyor mu ki?

araç menüsünden xenon seçeneği seçilmesi lazım diye bişey geçmişti.
                              halojenin yerine direk oluyor mu?
                              Orjinal yazı sahibi: kb638

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpercan
                                uzunlar , kısalar , hemen tak çalıştır oluyor mu ki?

araç menüsünden xenon seçeneği seçilmesi lazım diye bişey geçmişti.
                                halojenin yerine direk oluyor mu?
                                Orjinal yazı sahibi: kb638
                                direk oluyo bende öyle birşey olmadı

Yorum

İşleniyor...
                                X