Hayırlı satışlar volkan abim
Sahibindene ilan verdinmi?
yok vermedim nuri ugrasamam simdi tanimadigim insanlara egzozu anlatmaya satarsamsiteden birine satarim 600tl ikitane elektrikli egzoz icin bedava bir fiyat verdim sitedenbir arkadasima faydasi olsun
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
yok vermedim nuri ugrasamam simdi tanimadigim insanlara egzozu anlatmaya satarsamsiteden birine satarim 600tl ikitane elektrikli egzoz icin bedava bir fiyat verdim sitedenbir arkadasima faydasi olsun
haha. gel bende sana 250 vereyim sen hic isteme benden egzozlari ..seni supersprint egzozum vardiye hava atip sanayide elyapimi cakma egzoz yaptiran cakmaci seni haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
haha. gel bende sana 250 vereyim sen hic isteme benden egzozlari ..seni supersprint egzozum vardiye hava atip sanayide elyapimi cakma egzoz yaptiran cakmaci seni haha haha
Volkancıgım sen oyşle sanıyorsun ben senın gıbı cakma ıs yaptırma herkez bılır haha
Ulan erhan senin hayatin uckagit yalan senin egzozlari sanayiden savas yapmadimi bunu sende bende biliyoruz hic utanmiyorsun arkadaslarini kandirmaya terbiyesiz seni haha
Yok Emrecim seni degil Duzceli Emre kardesimi kasttettim...once ina sozom var gorecek egsoz uclarini begenirse ona verecegim.begenmzse satacagim...Baya guzel ve orjinal uclar....
Bu arada biz Volkana mi Erhana mi inanacagiz anlmadim gitti....
Yok Emrecim seni degil Duzceli Emre kardesimi kasttettim...once ina sozom var gorecek egsoz uclarini begenirse ona verecegim.begenmzse satacagim...Baya guzel ve orjinal uclar....
Bu arada biz Volkana mi Erhana mi inanacagiz anlmadim gitti....
Turbo bizimkilere uyarlanabilirse fiyatı da uyarsa alabilirim...Yanlız bu konuyu konuşmak lazımuzmanlarıyla...yani 1.6 ya uyar mı??????
Utku'cum yeni bir turbo manifoldu yaptırırsan kullanabilirsin fakat mevcur kollar ve pistonlar o turbonun beslemesini kaldırmaz bence elin değmişken top yekün bir modifiye yaparsın artık.
Yorum