bu arabaya fazla binemedin sen yanlış hatırlamıyorsam emre
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
hayırlı satışlar Emre abicim fakat bu arabayı satmanı hiç istemiyorum ya, ben de inşallah kısmet olursa bir tane SEC almayı düşünüyorum, ikimiz bu arabalarla katılacaktık ya buluşmalara şimdi tek başıma kalcam ya
hayırlı satışlar Emre abicim fakat bu arabayı satmanı hiç istemiyorum ya, ben de inşallah kısmet olursa bir tane SEC almayı düşünüyorum, ikimiz bu arabalarla katılacaktık ya buluşmalara şimdi tek başıma kalcam ya
Sen al bakalım bi baktığın ilan varsa söyle bana artık bu araba hakkında bilmediğim detay tanımadığım araba kalmadı , bu arac zaten kolay kolay gitmez merak etme en çok nazlanacağım pazarlık payı bırakmadığım araba bu merak etme
Sen al bakalım bi baktığın ilan varsa söyle bana artık bu araba hakkında bilmediğim detay tanımadığım araba kalmadı , bu arac zaten kolay kolay gitmez merak etme en çok nazlanacağım pazarlık payı bırakmadığım araba bu merak etme
ben 560'lara bakıyorum abi, onların biraz daha performansı yüksek geldi bana, şimdi bizim de satılık villalar var, eli kulağında inşallah kısa sürede giderse, bi tane tuzla'da bi tane bursa'da var beğendiğim, gerçi şu anda bi tane de çankayada yeni ilan verdi o da çok orijinal duruyordu hem de siyah, onu da beğendim ama adam benzinliklerdeki araba yıkama makinelerinde yıkadığı için her an favorilerimden çıkabilir ben de kesinlikle lpg'siz ve lpg hiç takılmamış istiyorum, ben de takmayacağım, sonuç olarak bu arabaya ayıp olur kesinlikle, haftada 1 defa binerim lpg takmam yani
Yorum