Ynt: Maalesef canavarımı satıyorum. 2010 İnsignia 180hp Cosmo Beyaz
DAHA YENİ TANIŞMIŞTIK SON BULUŞMADA . OLDU MU ŞİMDİ.ESKİŞEHİRE GELECEKMİSİN DEMİŞTİN..SENDE GELECEKTİN... YAPMA BE VOLKAN... AYRICA SON BULUŞMADA STARBUCKSDA VALEYE VERMİŞMİYDİN NE??? haha
ŞAKA Bİ TARAFA HAKKINDA NE HAYIRLISI İSE O OLSUN İNŞALLAH..BENDE E 250 CGI COUPE ALANA KADAR SATMAYACAĞIM İNŞALLAH.
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
Vermedim kardesim araci yerlestirirkende cikarirkende kendim kullandim. ama valeye verecek olsam insignia sahibi starbucks valesine verirdim arabay i. zafer hocam bulusmalara almiycak misiniz beni artik?
İlgilenen olursa araçta arka plastik tamponun sol köşesinde lokal boya var. Önemsiz ve anlaşılamayan bir bölge ama bilinmesinde fayda var. Bir de araç son Bursa seyahatimden sonra 20500 km de
almaz olurmuyuz keremciğim. tüm buluşmalara eskişehirede bekleriz. hihovale konusunda da takılmıştım sana...
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
hayırlı satıslar abı
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Arkadaşlar aracım bugün itibariyle satılmıştır. Alan kişi pırıl pırıl genç bir kardeşimiz. İnşallah her iki tarafada hayırlı olur. Bundan sonra İnsigniasız bir İnsigniacıyım
195 hp ile geri bekliyoruz
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum