Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 BEYAZ İNCİ 19" JANT 180 BG ORİJİNAL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2010 BEYAZ İNCİ 19" JANT 180 BG ORİJİNAL

Hayırlı satışlar
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

60.000 yazarsanız emin olun arayan olmaz ben şuanda henüz 13.000 deki edition aracımı kazasız boyasız 50.000 tl ye verecem ama takas teklifleri hariç arayan soran 3-5 kişi ancak.
      şuanda piyasa ölü hiç hareket yok satışlar özellikle bizim benzinli araçlarda çok ağır birde bu çok yakıyor safsatası yüzünden darbe üstüne darbe yiyoruz.
      fyatı 2-3 bin yukarı çıkartın bence 60.000 yazıp ilgisiz kalabilirsiniz buda canınızı sıkacaktır.
      bende hep aracımızın değerini koruyalım diye bas bas bağırıyordum ama inanın 1 aydır aracım satışta ama tık yok
      hayırlı satışlar şimdiden
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
        60.000 yazarsanız emin olun arayan olmaz ben şuanda henüz 13.000 deki edition aracımı kazasız boyasız 50.000 tl ye verecem ama takas teklifleri hariç arayan soran 3-5 kişi ancak.
        şuanda piyasa ölü hiç hareket yok satışlar özellikle bizim benzinli araçlarda çok ağır birde bu çok yakıyor safsatası yüzünden darbe üstüne darbe yiyoruz.
        fyatı 2-3 bin yukarı çıkartın bence 60.000 yazıp ilgisiz kalabilirsiniz buda canınızı sıkacaktır.
        bende hep aracımızın değerini koruyalım diye bas bas bağırıyordum ama inanın 1 aydır aracım satışta ama tık yok
        hayırlı satışlar şimdiden
        +100
        fiyat donanıma göre çok düşük. 2011 edition sattım. inanın yazdığınız fiyattan fazla fiyatla ilana koydum. fiyatı biraz daha yükseltmeniz daha iyi olur. hele su son indirimlerle ikinci el piyasası durmuşken..

hayırlı satışlar bu arada...
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Hayırlı satışlar. Fakat fiyatı uygun yazmışsınız.Ayrıca tablet hediyesi ilginç olmuş. Allah gönlünüze göre versin...

Yorum

hayırlı satışlar, bence fiyatı normal, ama daha aşağıya inmeyin, bu rakam son fiyatınız olsuın...

Yorum

Tüm yorumlar için teşekkürler. Piyasa gerçekten mezarcı dolmuş. 48.000 TL diyen bile oldu. Bir de kiralayalım diyen var. Bakalım pazar günü biri gelecek aracı görmeye.

Yorum

dedık abı sana 60 yap dıye rakamınıda belrt ıstersen su fıyattan asagıya olmaz aramayın dıye senınde moralın bozulmamıs olur hem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                  dedık abı sana 60 yap dıye rakamınıda belrt ıstersen su fıyattan asagıya olmaz aramayın dıye senınde moralın bozulmamıs olur hem
                  Abicim Opel Türkiye sıfırını 66.500 TL yapmışken benim 60.000 TL yazmam abesle iştigal olmaz mı? Arayanlara pazarlık payı yok diyorum şimdilik.

Yorum

ozaman pazarlıksız dıye not dus abı lutfen 52 53 dıye teklıf etmeyın dıye yaz ıstersen cıddı alıcı ozaman cıkar begenen varsa arabanı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msaltin
                      Tüm yorumlar için teşekkürler. Piyasa gerçekten mezarcı dolmuş. 48.000 TL diyen bile oldu. Bir de kiralayalım diyen var. Bakalım pazar günü biri gelecek aracı görmeye.
                      valla ben bile 2011 editionu satarken bu kadara kadar bir ölücü aramamıştı. pes ne diyeyim.
                      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                        ozaman pazarlıksız dıye not dus abı lutfen 52 53 dıye teklıf etmeyın dıye yaz ıstersen cıddı alıcı ozaman cıkar begenen varsa arabanı
                        Haklısın. Şu an tabletten yazıyorum, en kısa zamanda güncellesem iyi olacak.

Yorum

bencede abı hayırlısı olsun artık ıns cabuk satılır

Yorum

herkese selam, yaklaşık 3 ay oldu günlük olarak sitenizi takip ediyorum. Elimde 1.6 Focus TDCI Ghia hatchback var 80.000 de. Şeytana uyup İnsignia almak istiyorum ama beni engelleyen iki konu var;

!) dizelden benzinliye geçme (aklımda sıfır 1.4 yenistil paketli insignia vardı ama alırsam aralığı bekleyeceğim 61-62ye bağlamaya çalışacağım veya 2012 modeli uyguna alacağım diye düşünüyorum tabi yenistil paketli bulabilirsem)

2) imkanım şu an için elvermiyor; ama keşke mehmet beyin arabasını alabilseydim gerçi bu fiyata hemen gider diye düşünüyorum kısmet. arabamı elimden hemen çıkarabilirsem hiç kaçırmazdım. tableti değil ama 17inch likleri de hediye etmesini beklerdim.

Not: Eşime 1.4 astra cosmo aldık bu sene daha 850 km de servisi kullanmadığı zamanlarda ev-iş-ev yapıyor, yol boş 7-8 tane ışık var. ev-iş arası 35km. 9,5lt. altına daha inmedi. birazda beni bu korkutuyor açıkcası.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86355244/detay

Yorum

Sayın msaltin hayırlı satışlar dilerim. Aracınızın benim aracımdan daha fazlası 19' jant var. Benimki 20600 km de idi arada 8000km var. Yani sizin aracınız benimkinden daha değerli. Ben sizin istediğinizden biraz fazla bir fiyata sattım. Bence sizin aracınız pazarlıksız minimum 51500 tl etmesi lazım. Yeni sattığım için arayanları soranları ve sizin psikolojinizi az çok tahmin ediyorum o nedenle biraz haddim olmayarak fikir vermek istedim. Bu caanım araç için bedava sayılacak bir fiyat. Ama bu işler kısmet ve zaman işi. Tabiki kendinizce düşünceleriniz vardır ancak aciliyetiniz yoksa 51500-52500 bandında satabileceğinizi düşünüyorum.
                              2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

İnsgnia piyasasi dusuk gercekten cosmo kadar dolu araba yok su an hr bsy war fiyat cok dusuk
                                BMW F30 sportline

Yorum

İşleniyor...
                                X