Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 BEYAZ İNCİ 19" JANT 180 BG ORİJİNAL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2010 BEYAZ İNCİ 19" JANT 180 BG ORİJİNAL

Tuna kardeşim piyasa çok düşük değil aslında. Sıfırı 66000 pazarlıkla 63000e kadar verilen bir aracın ikinci elinde 12-13000 tl kayıpla 50-52000 tl arası satılması normaldir. Helede benzinli bir aracın. Eğer bizim araçların kampanyalı fiyatı 72000'de kalsaydı 55000 tl civarından bahsedebilirdik.
    İnsignia piyasası olan bir araç. Ben fiyatımı düşürdükten sonra arayan soran arttı. Konuştuğum kişiler aracın şekline ve iç dizaynına aşık olduklarını söylüyorlar. Tıpkı bizler gibi.
    2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

İşin aslı bu kadar fiyat indirimi yapmamdaki sebeplerden biri 30.000 bakımı diğeri de Temmuz bandrolu. Fiyata 55.000 yazıp kar lastiklerini de verdiğim de 50.000 TL olmaz mı diyen bir çok arayan olmuştu. Almayı ilk düşündüğüm C180 ise bana feci dar geldi. A4 ve pasat ise çok alçak tavana sahipler. Bir de bu kadar dolu bir arabadan sonra diğerleri aşırı boş oluyor. Neticede uzun uzun düşünüp en son 2.0 TFSI Q5 için karar verdim. Ama fiyatı da iki katı 2009-2010 modeller için. Bakalım hayırlısı olsun artık. Satılmazsa binerim, çok şükür en ufak bir şikayetim yok arabamdan.

Yorum

İlk mesajınızda verdiğiniz link'ten ilanınınız görüntülenemiyor. Bu ilan yayında değildir uyarısı veriyor, bilginize...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
          İlk mesajınızda verdiğiniz link'ten ilanınınız görüntülenemiyor. Bu ilan yayında değildir uyarısı veriyor, bilginize...
          Teşekkürler, yeni ilan ile revize ettim.

Yorum

Mehmet abi hayırlı satışlar.. araban gerçekten temiz ama fiyatı da bir o kadar düşük abi.

mesajlarında acil bir durum yok ve fiyat çok düşük.. satılmazsa binerim demişsin ama fiyatı da çok düşürmüşsün zamanla abi. arayan insanlar arabana içi gidip ölü fiyatına almak isteyen insanlardır.. verilen fiyatlara aldanıp güzelim arabanın 2009 1.6 Edition fiyatına gitmesine razı olma bence.. aciliyatı yoksa zaten satılır ama 50 bin bu araba için bence çok çok düşük.

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
            Tuna kardeşim piyasa çok düşük değil aslında. Sıfırı 66000 pazarlıkla 63000e kadar verilen bir aracın ikinci elinde 12-13000 tl kayıpla 50-52000 tl arası satılması normaldir. Helede benzinli bir aracın. Eğer bizim araçların kampanyalı fiyatı 72000'de kalsaydı 55000 tl civarından bahsedebilirdik.
            İnsignia piyasası olan bir araç. Ben fiyatımı düşürdükten sonra arayan soran arttı. Konuştuğum kişiler aracın şekline ve iç dizaynına aşık olduklarını söylüyorlar. Tıpkı bizler gibi.
            abi ikinci el piyasasından yakınan bizler araçlarımızın değerini biçemiyoruz. halende forumda bu fiyat için normal diyen arkadaşlarımız oluyor.. Allah aşkına nesi normal tipini beğenmediğimiz benzinli güçsüz donanımsız vw passatlar sıfır fiyatının üzerinde satılıyor sahibindende. bizim araçların iki üç yaşına girdiğinde 10-12 bin değer kaybedecek diye bir fiyat politikası mı var.. bayide araçları pazarlıkla 63 bine kadar veriyorlar doğru ama araba yok ki bayilerde üstelik bu saçma kampanya ay sonunda bitiyor çok şükür.. şu an birçok bayide nereyi aradıysam elimizde Cosmo araç yok diyorlar.. sanki bu saçma kampanyayı sırf ikinci eli düşürmek için yapıyor Opel Türkiye. anlamak güç

ben yine de bayilerdeki bu indirime rağmen sahibindendeki Cosmo İnsignia fiyatlarının ortalama çok iyi olduğunu düşünüyorum. ama Mehmet abinin aracı gerçekten çok temiz ve fiyatı diğer ilanlara göre çok çok düşük.. ama yine de hayırlısı olsun inşallah gönlündeki araca sahip olur en yakın zamanda..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msaltin
              Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              tablet olayı güzel düşünce bence de biraz yüksek fiyat çekin, ucuz duruyor, ya da çok aciliyeti yoksa bir kuruş aşağı inmeyin
              Aciliyetim yok, bakalım nasıl olacak arayanların yaklaşımı. Peki sizce standart Cosmo bayide 66.500 iken hadi ilave 19" jant+lastik 1.500 desek eder 68.000 TL. Bu durumda en fazla ne kadar gider?
              18 bin altına da gitmez herhalde.
              180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Bugün 30.000 km bakımını da yaptırdım. İlanı revize ettim, Mayıs fiyatı sona erdi angle

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6355244/detay/

Yorum

Hayirli satislar

Yorum

İşleniyor...
                  X