Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo Gümüş Gri + DVD800 Navi. (Çok Temiz)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo Gümüş Gri + DVD800 Navi. (Çok Temiz)

Orjinal yazı sahibi: kavalye23
    Şaka kardeş elimde o kadar para mevcut takıldım öylesine yalnız araban cok güzel maşallah, hayırlı satışlar..
    teşekkür ederim.. inşallah sizin için hayırlısı olur, gönlünüzdeki araca kavuşmanız dileğiyle..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
      Orjinal yazı sahibi: efemuratt
      45.000 e vermezsin o yüzden teklif etmeyeyim
      üzgünüm, öyle bir rakama mümkün değil.. 55 bin peşin verdiler vermedim..

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
      45.000 e vermezsin o yüzden teklif etmeyeyim
      Bence de etme çünkü ben 50 bin verir ikinci aracım olarak alırım
      Kadir abi getireyim arabayı yine ikinci araç olarak kullan abi senin canın sağolsun..
      Sağol kardeşim senin araçla benim araç ikiz kardeş renk ve özellikleri olarak tek fark benim km 23 bin de

.. aynen öyle Kadir abim, ben arabamın rengini çok seviyorum. bana göre beyazdan daha farklı ve alımlı duruyor beyaz İnsignia sahipleri kızacak ama...

..

Yorum

...

Yorum

öncelikle yeniden bir güncel diyelim,

aracımı satıyorum ama ne alacağıma henüz tam anlamıyla karar veremedim. düşündüğüm araçlar şunlar, siz olsaydınız hangisini önerirdiniz ya da tercih ederdiniz? lütfen biraz objektif olun ama

1 - Mercedes C 180 Kompressör Fascination ''Kalsit Beyazı + opsiyonları => Cam tavan + Comand Online + Koltuk Hafıza Paketi''
          2 - Opel İnsignia 2.0 BiTurbo Dizel ''Beyaz Renk + opsiyonları => Flexride Şasi Sistemi + Navi 900 + Sunroof + Ergonomik Spor Deri Koltuk'' son iki opsiyon için fiyat uygun olursa tabi
          3 - New VW CC 1.4 160 HP DSG ''Şeker Beyazı + opsiyonları => Panoramik Cam Tavan + Bixenon Farlar ve gündüz ledleri + RNS 510 Navi.''

bu araçların içerisinden benim en çok düşündüğüm araç Mercedes C 180 K.. benim için bir Mercedes her zaman herşeyiyle candır. ama yine de diğerlerinin de ki özellikle İnsignia BiTurbo nun Mercedes ten pek geri kalır bir yanı yok. ama benim için vergi avantajı olması ve bundan sonraki aracımın özellikle dizel olsun diye bir düşüncemin olmaması, Mercedes ailesinin yakışıklı sportif bir aracı olması nedeniyle Mercedes C 180 K daha ağır basıyor. ama net bir karar verebilmiş değilim.
          ayrıca Mercedes in kredi faiz oranları benim için gayet uygun. gerçekten şu an diğer markaların sağladığı kredi faizledinden daha cazip faiz oranı koşulları var. tabi markanın adı da Mercedes olunca iş haliyle daha farklı bir boyut alıyor.

*siz olsaydınız hangi aracı önerirdiniz veya tercih ederdiniz?*
          kriterlerim şunlar, artık okulum bu yıl biteceği için yılda yaklaşık 5000-6000 km yapacağım. belki bu rakamlar düşük olabilir ama benim tahminim bu yönde. ille de dizel olması şart değil benim için. en çokta şunu düşünüyorum, bundan sonraki alacağım araç (özellikle kalite ve konfor açısından) bana eN az İnsignia kadar keyif vermeli ve en az 7-8 yıl bineceğim (belki daha fazla) bir araç olmasını istiyorum.

Yorum

c180 al gitsin kardeşim şekli yeter, panoramik sunroof açarsın, keyfe gel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              c180 al gitsin kardeşim şekli yeter, panoramik sunroof açarsın, keyfe gel
              dedim ya işte Mercedes candır. bakalım artık kısmet diyelim. şu anda da benim için en ağır basan araç belirttiğim opsiyonlarıyla birlikte C 180 K. ama yine de fikir alışverişi yapmak istedim sizlerle.

Yorum

öyle kardeşim, alabiliyorsan E alamıyorsan C serisi, ama illa ki bu hayatta bir kez mercedese binilmeli binemeyenlere de Allah yardım etsin, herkes mercedese binecek kadar zengin olsun inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  öyle kardeşim, alabiliyorsan E alamıyorsan C serisi, ama illa ki bu hayatta bir kez mercedese binilmeli binemeyenlere de Allah yardım etsin, herkes mercedese binecek kadar zengin olsun inşallah
                  teşekkür ederim kardeşim aynen öyle..

Yorum

güncel diyelim ..

Yorum

ben olsam mercedes almam. 156 hp bizim 1,6turboya göre yavas kalır. alışman zor olabilir. içi de dar. ve fiat doblo kadar var piyasada nerdeyse . heryerde mercedes c serisi var. yerinde olsam insignia biturbo düşünürüm. donanım konusunda oldukça dolu. madem 7*8 yıl binecen full donanımlısını al. 4*4 + flexride + sunroof + 19inç jant + navi. 120*125 civarı tutar tahminim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okkes
                        ben olsam mercedes almam. 156 hp bizim 1,6turboya göre yavas kalır. alışman zor olabilir. içi de dar. ve fiat doblo kadar var piyasada nerdeyse . heryerde mercedes c serisi var. yerinde olsam insignia biturbo düşünürüm. donanım konusunda oldukça dolu. madem 7*8 yıl binecen full donanımlısını al. 4*4 + flexride + sunroof + 19inç jant + navi. 120*125 civarı tutar tahminim.
                        bir de Opel in kredi faiz oranlarıyla Mercedes inki bir değil ki Mercedes in kredi faiz oranları diğer markalara göre daha uygun olduğu için Mercedes e yönelebilirim.. C serisi bizi araçlara göre yavaş kalıyor orası gerçek ama yine de performanssız bir araba değil, tek dezavantajı bizim balinalara göre biraz daha dar olması. aslında diz mesafeleri gayet yeterli ama arkada 3 kişi yanyana sıkışa sıkışa oturur ancak.
                        2.0 BiTurbo nun üstelik yıllık vergisi bizim 1.6 lara göre nerdeyse iki katı.. BiTurbo İnsignia için hafta içi bayiye gidip bir fiyat alacağım eğer ödeme şartları ve fiyat uygun olursa düşünebilirim. ama tüm bu opsiyonlarına imkanımın el vereceğini sanmıyorum.. bana Navi 900 + Flexride de yeterli İnsignia için.. İnsignia nın vegi dezavantajı var C serisinin de biraz darlığı var.. onun dışında beni memnun etmeyecek bir eksisi benim için yok..

Yorum

güncel diyelim...

Yorum

Hayırlısı olsun abi tekrar c180 1.6 versiyonu birde 1.8 olanı var vergi durumunda marka Türkiye'de değişiklikler yaptı 7 ileri vites vs. hangsini tercih ediceksin 1.8 motor ve 7 ileriden dh'de okuduğum kadarıyla kullanıcalarıda memnun
                            2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                              Hayırlısı olsun abi tekrar c180 1.6 versiyonu birde 1.8 olanı var vergi durumunda marka Türkiye'de değişiklikler yaptı 7 ileri vites vs. hangsini tercih ediceksin 1.8 motor ve 7 ileriden dh'de okuduğum kadarıyla kullanıcalarıda memnun
                              Anıl'ım 1.8 7 ileri G-Tronic şanzımanlı motorlar kısa süreliğine Türkiye ye getirildi ve nerdeyse 1.6 fiyatlarıyla satıldı bir ara. ama vergi nedeniyle kısa sürdü bu satış süresi. Almanya da falan hep bu motorlar var. ama Türkiye de vergi söz konusu olunca Mercedes bu araçların motor hacmini küçültüp öyle sundu piyasaya.
                              yine de 1.8 CGI motorlar halen var C 250 CGI diye geçiyor.. CGI olanlar 1.8 156 HP ve 250 Nm. torka sahip. ve 7 ileri G-Tronic otomatik şanzımana sahip.
                              C 180 Kompressör ün ise yine 156 HP ve 230 Nm. tork gücü var ve 5 ileri otomatik şanzımana sahip. performansı 1.8 motora göre biraz biraz daha düşük kalıyor gibi. yani 1.8 motorun hacmi büyük olduğu için o daha rahat ivmeleniyor 1.6 motora göre.
                              ayrıca CGI motor kompressör değil bizim 1.6 lar gibi turbo beslemeli bir motor ve kompressörden çok daha seri ve atak bir motor. 7 ileri vitesin de, hem yakıt tüketimini 1.6 lara göre biraz daha azalttığı söz konusu. ama 7 ileri vitesin dezavantajları da var. özellikle şehir içi sakin kullanımlarda araç gereksiz yere vites yükseltiyormuş veya düşürüyormuş.. kafası karışabiliyormuş.
                              genel anlamda 1.6 motorlardaki 5 ileri şanzımana göre performans olarak daha başarılı ve yakıt tüketimine olumlu yönde katkısı var ama vergi dezavantajı nedeniyle ben 1.6 156 HP 230 Nm. tork gücündeki aracı tercih edeceğim. inşallah son anda başka bir karar almazsam tabi.. bakalım artık hayırlısı kardeşim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                                Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                                Anıl'ım 1.8 7 ileri G-Tronic şanzımanlı motorlar kısa süreliğine Türkiye ye getirildi ve nerdeyse 1.6 fiyatlarıyla satıldı bir ara. ama vergi nedeniyle kısa sürdü bu satış süresi. Almanya da falan hep bu motorlar var. ama Türkiye de vergi söz konusu olunca Mercedes bu araçların motor hacmini küçültüp öyle sundu piyasaya.
                                yine de 1.8 CGI motorlar halen var C 250 CGI diye geçiyor.. CGI olanlar 1.8 156 HP ve 250 Nm. torka sahip. ve 7 ileri G-Tronic otomatik şanzımana sahip.
                                C 180 Kompressör ün ise yine 156 HP ve 230 Nm. tork gücü var ve 5 ileri otomatik şanzımana sahip. performansı 1.8 motora göre biraz biraz daha düşük kalıyor gibi. yani 1.8 motorun hacmi büyük olduğu için o daha rahat ivmeleniyor 1.6 motora göre.
                                ayrıca CGI motor kompressör değil bizim 1.6 lar gibi turbo beslemeli bir motor ve kompressörden çok daha seri ve atak bir motor. 7 ileri vitesin de, hem yakıt tüketimini 1.6 lara göre biraz daha azalttığı söz konusu. ama 7 ileri vitesin dezavantajları da var. özellikle şehir içi sakin kullanımlarda araç gereksiz yere vites yükseltiyormuş veya düşürüyormuş.. kafası karışabiliyormuş.
                                genel anlamda 1.6 motorlardaki 5 ileri şanzımana göre performans olarak daha başarılı ve yakıt tüketimine olumlu yönde katkısı var ama vergi dezavantajı nedeniyle ben 1.6 156 HP 230 Nm. tork gücündeki aracı tercih edeceğim. inşallah son anda başka bir karar almazsam tabi.. bakalım artık hayırlısı kardeşim..
                                Hayırlısı abi Biturbo-c180 1.8 7ileri-e92 320d mpaket 1 sene sonra değişimde aklımdaki araçlar şuan bmw önde
                                2016 w205 AMG

Yorum

İşleniyor...
                                X