aracımı satmaktan vazgeçtim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo Gümüş Gri + DVD800 Navi. (Çok Temiz)
Collapse
X
-
Ynt: INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo Gümüş Gri + DVD800 Navi. (Çok Temiz)
Orjinal yazı sahibi: FacomXHayirli satislar murat
Orjinal yazı sahibi: aRsLanOn numara bir araba hayırlısı olsun abim
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
hayırlı satışlar murat kardeş. araban çok temiz. aynı benim cuma günü sattığım araba temizliğnde. benimkide 5000km deydi. inşallah kıymetini bilen birine gider.
bu arada fiyat alana çok uygun.bana göre çok düşük. kaçırılmaması gerek...2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Hayırlı satışlar[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Hayirli satislar ancak uzuldugumu belirtmek isterim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxHayırlı satışlar kardeşim umarım kıymetini bilecek birine gider üzüldüm gerçekten...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetHayırlı satışlar.Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18hayırlı satışlarOrjinal yazı sahibi: NEŞTERHayırlı satışlarOrjinal yazı sahibi: nuriozenHayırlı satışlar
Orjinal yazı sahibi: ekemenlihayırlı satışlar murat kardeş. araban çok temiz. aynı benim cuma günü sattığım araba temizliğnde. benimkide 5000km deydi. inşallah kıymetini bilen birine gider.
bu arada fiyat alana çok uygun.bana göre çok düşük. kaçırılmaması gerek...
Yorum
Yorum