Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
ya gerçekten bu ne elinde kalır dedikleri s 40 ı bile 1 ayda 15 kişi aramıştı ve binlira zarala satmıştım.bmw 3.20i aldım keza oda öyle. opel aldım o piyasa arabası dediler hemen satılır ne arayan var ne soran sinirim bozuluyo :S
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
moralınızı bozmaNIZA GEREK YOK KOR ATIN KOR ALICISI OLUR piyasa yı dusurmem demıssınız ama sızın harıcınızdekıler pıyasayı baya bır dususrmus bende de edıtıon premıum pacetı vardı 47 ye zorla verdım suan 48..49 bıne cosmo bıle alınabılıyor dıger fıyatlara gore sızı aramamaları normal gozukuyor allah hayırlı satıslar versın
moralınızı bozmaNIZA GEREK YOK KOR ATIN KOR ALICISI OLUR piyasa yı dusurmem demıssınız ama sızın harıcınızdekıler pıyasayı baya bır dususrmus bende de edıtıon premıum pacetı vardı 47 ye zorla verdım suan 48..49 bıne cosmo bıle alınabılıyor dıger fıyatlara gore sızı aramamaları normal gozukuyor allah hayırlı satıslar versın
valla ben bu aracı yakarım o paralara vermem zaten yakarsam kaskodan 54.000 tl alırım daha karlı birde Allah korkumuz olmasa
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
İnsigniaya vw amblemi çaksan vw diye piyasaya sürsen 2.elleri 65-70 liralarda dolaşırdı sıfırları 80 bin ama opel nedense böyle güzelim arabalar ucuz fiyata gidiyor vw 60 liraya c sınıfı araç satıyor ve peynir ekmek gibide satıyor kuyruk var.
bir arkadaşım jetta highline almak istedi 12 ay sonraya gün verdiler ve 12 ay sonra içinde çok ümitlenmeyin demişler .ya arkadaş bu ne saçmalık oda kızdı gitti volvo s60 aldı.1 sene sonraya gün mü verilir bunedir ya
ama doğuş işte bu pazarlama tekniği ile işini en iyi yapan firma bence bu sayede sıfır 69.900 olan aracı 2.el de 75.000 tl ye satışa çıkarılıyor.bizim araçlarda 2.elde 15-20 binlira dğer kaybediyo
Doğuş otoyu tebrik etmek gerek adamlar 1 sene bekletiyor bir insanı araba için sattıkları fiyatlarda ucuz olsa gam yemiycem hem pahalı satıyorlar hemde bir güzel bekletiyorlar müşterilerini jettalar sıfırından pahalı dediginiz gibi 2.el sitelerinde adam hatta birde yazıyor sıfırını bilmem kac ay bekleyecegine gel bunu al sıfır gibi 5000-10000 de araçlar sıfır fiyatında yada üstüne gidiyor şaka gibi
uzun zaman sonunda aracımm satıldı.kullandığım sürece her zaman zevk aldığım bir araçtı.
2.eldeki satış sıkıntısı hariç hiç sikayetim olmadı gibi bişey.
yeni aracım ford cmax 2011 dizel takas yolu ile aldım.ve bence cok keyifli bir arac tipi hariç
Yorum